Algemeen

Ben Mendelsohn mogelijk in 'Rogue One'

De Star Wars spin-off vindt zijn eerste castleden.

door Jim Pedd op 26.03.2015 om 18:13 in Algemeen
Deadline meldt dat Ben Mendelsohn een rol krijgt in Gareth Edwards’ Star Wars spin-off Rogue One. Hij zou zich daarmee bij de eerder gecaste Felicity Jones voegen. Welke rol Mendelsohn in de productie zou moeten spelen, is nog de vraag.

Het is überhaupt niet helemaal duidelijk waar de film over zal gaan, al duidt de titel op een van de squadrons van Rebellenvliegtuigen. Geruchten wijzen erop dat de productie het team van Rebellen zal volgen, dat de plannen voor de eerste Death Star gestolen had. Helemaal zeker is dat natuurlijk nog niet.

De komende weken zouden meer castleden bekend moeten worden voor de productie, die al in december 2016 in première moet gaan. Promotie zal er echter niet zijn voor Rogue One, door een afspraak die Disney en Paramount gemaakt hebben.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Volg die nieuwe netflix serie waar hij de hoofdrol in speelt bloodline een geweldige serie een aanrader! .
Veder ken ik hem nergens van zou het wel tof vinden om hem in het star wars universum te zien.

Porter

Avatar

Vond hem erg goed in killing them softly en starred up.

Spijker2

Avatar

Ken 'm zo 1-2-3- niet, maar hij heeft een erg "geschikte" kop zo op het eerste gezichtSmiley face

DeMuizenkoning

Avatar

Niet enorm bekend maar talent heeft hij zeker wel, hoop hem dan wel eerder te zien als een soort van "ruimte piraat" in plaats van een jedi, daar heeft hij wat minder de kop voor ;)

benjamin

Avatar

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet bij hem direct aan Star Wars gedacht had, maar hij is wel een geweldige acteur dus de casting is goed nieuws.

NieuwsFilm

meest populair