Video

Eerste trailer 'Southpaw'!

Dit keer is Jake Gyllenhaal een bokser, in de nieuwe film van Antoine Fuqua.

door Bram de Groot op 27.03.2015 om 17:23 in Video
Verleden jaar kregen we al een imponerende eerste indruk op hoofdrolspeler Jake Gyllenhaal (Enemy, Nightcrawler) en nu zie je hieronder de eerste trailer van Southpaw, de nieuwe film van Antoine Fuqua (The Equalizer, Olympus Has Fallen).

Naast Gyllenhaal zien we onder meer Rachel McAdams, Naomie Harris en Curtis "50 Cent" Jackson. Southpaw verschijnt op 31 juli in de Noord-Amerikaanse bioscoopzalen. De Nederlandse verschijningsdatum is nog onbekend.

In de boksfilm speelt Gyllenhaal de rol van junior middengewicht kampioen Billy “The Great” Hope. Door het noodlot verliest hij alles wat hij heeft en moet hij zich letterlijk terugvechten in het leven.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Wellicht op z'n minst weer een prima vertolking van Gyllenhaal, alleen die 50 Cent vind ik niet zo hoopgevend om eerlijk te zijn.

Hyenas

Avatar

Lijkt me leuk maar de trailer geeft echt veels te veel weg... Dom van me om het te kijken, had het kunnen weten.

kaedir

Avatar

Ziet er leuk uit. Niks mis met 50 cent vind hem best oké hij doet het niet slechter dan de slechtste acteurs van deze tijd.

M0vieFreak

Avatar

Ziet er heel goed uit! Jake Gyllenhaal doet het goed de laatste jaren.

benjamin

Avatar

kaedir "Niks mis met 50 cent vind hem best oké hij doet het niet slechter dan de slechtste acteurs van deze tijd."
Dat zegt nu ook niet veel, het is niet dat de slechtste acteurs van deze tijd wel hoop zouden geven.

HeroNeill

Avatar

Vind de combinatie Fuqua en Gyllenhaal erg interessant! Gyllenhaal is echt op weg om een van mijn favoriete acteurs te worden (komt mede door de keuze van zijn projecten).

Alleen deze trailer geeft veelste veel weg, zo komt het een beetje over als een groot cliché en heb ik het gevoel een samenvatting van de film te zien.

We zullen zien:B

Goov25

Avatar

benjamin "Wellicht op z'n minst weer een prima vertolking van Gyllenhaal, alleen die 50 Cent vind ik niet zo hoopgevend om eerlijk te zijn."

Dat is ie nog nooit geweest in een film :( Gyllenhaal is idd weer sterk (pun intended). En de trailer geeft idd nogal veel weg, het is gewoon een samenvatting van het verhaal.

jaime91

Avatar

benjamin " alleen die 50 Cent vind ik niet zo hoopgevend om eerlijk te zijn."


Ja dat ben ik met je eens, 50 Cent is een hele slechte acteur. Maar toch ondanks zijn bijdrage ben ik helemaal weggeblazen door deze trailer! En dat komt voor een groot gedeelte door Gyllenhaal. Dat stukje dat je hem met zoveel pijn en verdriet ziet vastbijten in zijn kussen op zijn bed en je dat pistool ziet liggen, ik krijg daar echt een brok van in mijn keel. Ook dat moment waarop je ziet dat hij zijn vrouw verliest, heel heftig.

Voordat ik deze trailer ging kijken had ik wel nog wat bedenkingen bij Fuqua als regisseur. Ik vind hem niet slecht, maar zijn films zijn over het algemeen prima. Na het zien van deze trailer, ga ik ervan uit dat dit by far zijn beste film zal worden. Al is het natuurlijk nog afwachten of deze trailer een goed beeld schetst.

Maar als deze film zo goed is als deze trailer doet vermoeden, zit er hopelijk wel een Oscar nominatie voor Gyllenhaal aan te komen. Al is het nog veel te vroeg om dat te zeggen, maar toch. Hele indrukwekkende trailer!

dawgrule

Avatar

Damn, een trailer moet toch altijd nieuwsgierig maken en niet alles weggeven toch?

Het lijkt mee een hele goede film, maar jammer van alle spoilers. Heb zelfs het idee dat er stukken van een van de laatste scenes inzitten...

DeMuizenkoning

Avatar

HeroNeill "Vind de combinatie Fuqua en Gyllenhaal erg interessant! Gyllenhaal is echt op weg om een van mijn favoriete acteurs te worden (komt mede door de keuze van zijn projecten).

Alleen deze trailer geeft veelste veel weg, zo komt het een beetje over als een groot cliché en heb ik het gevoel een samenvatting van de film te zien.

We zullen zien:B"


Heb geen zin om de trailer te zien als ie teveel weggeeft, dus sla hem over, is sowieso een bioscoop bezoekje waard, want zoals je zegt kiest hij de laatste jaren interessante projecten uit en zet hij steengoede prestaties neer, ben benieuwd! Smiley face

xarkov

Avatar

Ziet eruit als een film met een sterk verhaal. Nu hopen dat de uitvoering ook goed is.

FilmMaster

Avatar

Ziet er vrij suf uit. Beetje zo'n kinderachtig gangsterfilmpje.

YOLO

Avatar

Tja valt er iets nog over Gyllenhaal te zeggen na zijn optreden in Nightcrawler, Enemy & Prisoners behalve dat hij een Oscar verdient! Wat ik helemaal niet snap is dat Curtis Jackson nog steeds in films te zien is. Waarom blijft men die zogenaamde *kuch* "muzikant" nog steeds casten als een "acteur". :| :X

Decepticon

Avatar

jaime91 "Ja dat ben ik met je eens.....

....Hele indrukwekkende trailer!"

Ik sluit me helemaal bij je aan.
Damn wat een indrukwekkende trailer! Ziet er niet uit als je standaard boksfilmpje. Lijkt mij een biosbezoek waard!

NieuwsFilm

meest populair