Algemeen

Shrek mogelijk terug in 'Puss In Boots 2'

Het groene DreamWorks monster nam afscheid in 2010.

door Bram de Groot op 27.03.2015 om 18:42 in Algemeen
Al geruime tijd is Puss In Boots 2 a.k.a. Puss in Boots 2: Nine Lives & 40 Thieves bij DreamWorks Animation in ontwikkeling en lange tijd bleef het stil. Toch lijkt er nu schot in de zaak te komen. Acteur Antonio Banderas, die de eerdere films de stem in sprak van Puss, zegt dat er mogelijk bekend personage terugkeert in de Shrek-spin-off: Shrek zelf!

"Ik heb geruchten vernomen dat Shrek mogelijk terugkeert," aldus Banderas tegenover Empire. "Het script wordt nu opnieuw ingericht. We zijn begonnen... Zo gaat dat. Veel mensen werken mee aan de totstandkoming van het script, het verhaal en dergelijke. Ook ik kreeg het script en mocht mijn ideeën mee terugsturen. Even later was er veel aangepast."

Overigens ziet Banderas de terugkeer van Shrek, het personage van Mike Myers, wel zitten. "Het zou geweldig zijn," om vervolgens als Puss te lachen en met de Puss-stem te zeggen: "Shrek doet een cameo.... in MIJN film? Uh, huh! Jaaa, dat wil ik wel."

Vooralsnog staat de tweede Puss in Boots gepland voor eind 2018.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DeMuizenkoning

Avatar

Ach ja waarom ook niet, is altijd leuk om Shrek te zien Smiley face

Muufley

Avatar

Dreamworks zit in slechte papieren en aangezien hun laatste film "Home" blijkbaar geen hoogvlieger is krabbelen ze nu het onderste uit hun pot in de hoop dat het een verschil zal maken.
Voor mijn part kunnen ze de boom in met gelijk wat dat met Puss in Boots te maken heeft.

markbellows

Avatar

Eind 2018!!!!!!!!!!?????

als ik dan nog leef ga ik em kijken Smiley face

Baron Von Marlon

Avatar

Als ze Shrek gebruiken, is het waarschijnlijk om meer kijkers te lokken.
Voor mij hoeft het niet. Dan zie ik liever nieuwe personages.

Maxxie03

Avatar

DreamWorks heeft al een tijdje geleden besloten niet verder te gaan met deze film tot het financieel beter gaat met de studio. De film stond inderdaad een tijdje geleden gepland voor 2018 maar vanwege de slechte resultaten van recente films hebben ze besloten om de productie van deze film een tijdje stop te zetten. Momenteel staan alleen Larrikans en HTTYD3 gepland voor een release in 2018.

NieuwsFilm

meest populair