Top 5: Spectre, Wolverine, Mission: Impossible, Avengers: Infinity War en Spider-Man

En check de opvallendste trailers van afgelopen week.



Hieronder de Top 5 van FilmTotaal van afgelopen week. Niet de meest gelezen, maar wel de meest opvallende (nieuws)berichten.

Bekijk de afbeelding 1. Teaser trailer Bond-film 'Spectre'
Gisteren was het dan zover. We kregen via de teaser trailer een eerste echte blik op de 24e James Bond-film Spectre. Een ding werd duidelijk: Daniel Craigs Bond gaat het zwaarder krijgen dan in de voorgaande drie films. Hij neemt het op tegen het duistere en machtige personage van Christoph Waltz. Geniet nogmaals van de beelden.


Bekijk de afbeelding 2. Hugh Jackman speelt nog één keer Wolverine
Er komt een einde aan de Wolverine van Hugh Jackman. De Australische acteur plaatste een bericht op Instragram met de tekst: "Wolverine... One Last Time". Hieruit kan niet anders geconcludeerd worden dat de acteur stopt met het geliefde personage. Vermoedelijk zien we hem voor het laatst in de derde losstaande Wolverine-film.


Bekijk de afbeelding3. Trailer 'Mission: Impossible Rogue Nation'
Naast Spectre kregen we van nog een andere grote blockbuster de eerste beelden te zien: Mission: Impossible Rogue Nation. De vijfde M:I-film met uiteraard weer Tom Cruise en heel wat andere bekende namen belooft weer vol actie te zitten. Dit keer zal één van grootste scènes zich afspelen (binnen en) buiten een vliegtuig. Check nogmaals de adrealinestoot.


Bekijk de afbeelding 4. Anthony & Joe Russo regisseren 'Avengers: Infinity War'
Als we eenmaal in 2019 zijn aanbeland en het tweede deel hebben gezien van Infinity War dan hebben we een grote intergalactische oorlog mogen aanschouwen tussen Thanos aan de ene kant en de rest aan de andere kant. The Winter Soldier en Civil War-regisseurs Anthony & Joe Russo krijgen de eer om de tweeluik te regisseren.


Bekijk de afbeelding5. Peter Parker keert terug in 'Spider-Man'
Volgend jaar vliegt Peter Parker weer over het witte doek. Hij zal naar alle waarschijnlijkheid te zien zijn in Captain America: Civil War van Marvel Studios. Een jaar later schenkt Sony Pictures ons een compleet nieuwe Spider-Man film, met dezelfde Spinnemans. Er is mogelijk al een acteur gevonden: de jonge Mateus Ward.


Bekijk de afbeeldingEn we lazen ook: Is Netflix wel zo'n grote concurrent voor de bioscoopindustrie als men denkt?
FilmTotaal plaatste een artikel van Nina van 't Sant. Zij vroeg zich af of Netflix en de illegale varaint Popcorn Time een bedreiging vormen voor de bioscoopzaal. Een van de adviezen aan de bioscopen: ga goed na wat de vraag is van de consument en er zijn genoeg bioscopen die hier iets mee kunnen.


Bekijk de afbeeldingVijf (andere) opvallende trailers...
-

NieuwsFilm

meest populair