Reden Jeremy Renners scheiding onthuld

Hij en Sonni Pacheco liggen elkaar al sinds het begin van 2015 dwars.

Avengers-lid Jeremy Renner krijgt hoogstwaarschijnlijk met de dag steeds meer spijt omdat hij in het huwelijksbootje is gestapt met Sonni Pacheco. De twee bleven korter dan een jaar bij elkaar en sinds hun scheiding openbaar gemaakt is lijkt Pacheco op de kapitalen van Renner te azen. Maar dat is niet alles. Volgens nieuwe documenten laat ene Kristoffer Winters weten dat Pacheco enkel trouwde omdat ze een verblijfsvergunning begeerde en omdat ze haar financiële status wilde verbeteren. Blijkbaar wist Renner dit, maar besloot hun wankelende relatie heel te houden, omdat hij door haar gechanteerd werd met "expliciete video's."

Toen de twee gevallen geliefden, kort naar de geboorte van hun dochter Ava, in een appartement woonden, was Winters hun kamergenoot. In wettelijke stukken oogt het er naar dat hij Renners zaak steunt, aangezien hij notificeerde: "Toen we gezamenlijk in het Franklin huis leefden, hoorde ik Sonni minstens vijf á zes keer zeggen dat Jeremy aardig tegen haar moest zijn. En dat hij niet met haar ruzie moest zoeken vanwege haar verblijfsvergunning en geld problemen, want anders zou ze intieme video's van hem naar TMZ sturen."

Winters vermeldt ook dat gedurende de periodes dat Renner het huis uit was om aan een project te werken, dat hij graag door middel van video chats met Ava in contact wilde blijven. Pacheco gaf daar echter geen gehoor aan en negeerde al zijn smeekbedes. Hierdoor werd Renner afhankelijk van zijn andere huisgenoot, Winters, om toch nog leven aan deze videoconferenties te schenken. Ondanks alle bovengenoemde punten acht Renner zijn wederhelft "geen slecht mens of een slechte ouder, maar ze maakt wel continue foute beslissingen."

Van deze 'beslissingen' noemt Renner er één in hetzelfde document - de reden van hun splitsing. Pacheco zou hun twee jarige dochter verwaarloosd hebben door het kind alleen thuis te laten terwijl ze op stap ging met vrienden. "Ik was in hoge mate teleurgesteld en bedroefd dat dit plaats had gevonden. Deze gebeurtenis, en de manier waarop Sonni reageerde, was een belangrijke keerpunt in onze relatie."

Renner wil nog altijd de legale en fysieke voogdijschap over Ava delen.

NieuwsFilm

meest populair