Andy Serkis over het spelen van Ulysses Klaw

Komt hij voor in Black Panther?

In een interview met Emprie Magazine, ging Andy Serkis in op de rol die hij speelt in Avengers: Age of Ultron. Daarin vertelde hij opgelucht te zijn, eindelijk in het openbaar te kunnen spreken over de rol van Ulysses Klaw, die hij speelt in de film. Het vermoeden heerste al lange tijd, maar het werd pas vorige maand bevestigd. Verder vertelde Serkis tegelijk nog niet zeker te weten of hij in Black Panther speelt.

”Ik denk dat ik absoluut kan bevestigen dat het Ulysses Klaw is, nu het nieuws naar buiten is gekomen,” vertelde Serkis. ”Ik merkte al dat mensen min of meer dachten te weten dat ik Ulysses Klaw was, dus ik dacht dat het dan eindelijk naar buiten gebracht zou zijn.” Zijn rol is niet heel groot in de film; ”Het was echt erg klein, maar ik vond het leuk om te doen; het is een geweldig personage.”

Of hij dan ook een rol krijgt in Black Panther, gezien het feit dat Klaw de grootste vijand is van Chadwick Bosemans superheld, is nog niet zeker. ”Daar weet ik niet vanaf,” aldus Serkis. ”Ik weet daar echt helemaal niets vanaf. Ik weet dat ze de Black Panther-film aangekondigd hebben, maar weet er verder nog niets vanaf.”

Verder grapte de acteur over de overgang van spelen in motion-capture en een ‘echte’ rol. ”Ik had het al een tijdje niet meer gedaan. Het voelde een beetje gek, ik miste de stippen. Ik voelde me erg naakt. Maar ik ben het helemaal en vond het geweldig om te doen.”



NieuwsFilm

meest populair