Video

Trailer 'Spy': Golden McCarthy heeft een missie

Paul Feig maakt Jason Statham en Jude Law onderdanig aan top-spion McCarthy.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot op 01.04.2015 om 14:13 in Video
Van Ghostbusters-regisseur Paul Feig krijgen we dit jaar opnieuw een komedie met de lompe Melissa McCarthy in de hoofdrol. Dit keer betreft het de komische spionnenfilm Spy, waarin McCarthy in zekere zin hulp krijgt van de spionnen in nood Jason Statham, Jude Law.

Andere rollen zijn voor Rose Byrne, Bobby Cannavale en Curtis “50 Cent” Jackson. Vanaf 21 mei in de Nederlandse bioscoop.

In Spy volgen we een geheimagent, de saaie kantoor CIA analist Susan Cooper (McCarthy). Ze is echter ook de ongeziene held achter vele belangrijke missies. Als haar mede-spion (Law) van de radar verdwijnt is en een andere top spion (Statham) gevaar loopt, gaat ze undercover om door te dringen tot de wereld van een gevaarlijke wapenhandelaar en een wereldwijde situatie te voorkomen.
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Klapper

Avatar

Ziet er wel leuk uit, met genoeg knipogen naar die andere engelse spion.

nieuwslaatste nieuws

meest populair