Algemeen

Gerucht: Eva Mendes terug voor 'Fast & Furious 8'?

Ze was eerder te zien in 2 Fast 2 Furious.

door Jim Pedd op 06.04.2015 om 18:11 in Algemeen
Nu Fast & Furious 7 records breekt in de bioscopen, is het natuurlijk al hoog tijd om te kijken naar het verwachte vervolg, Furious 8. Latino Reviews vaak betrouwbare Umberto Gonzalez stelt dat niemand minder dan Eva Mendes terug zou keren voor de film. Op zijn Instagram pagina schrijft hij het volgende:

”FAST & FURIOUS 8 #RUMOR met #fast7 nu in de recordboeken, hangt het in New York gevestigde verhaal van #Fast8 nu af van of ze het personage van Eva Mendes terug kunnen brengen: US Douane Agent Monica Fuentes.”

Haar personage was tot dusverre te zien als een van de hoofdpersonen in het in 2003 verschenen 2 Fast 2 Furious. Verder was ze kort in een cameo te zien in Fast Five. Een terugkeer voor het personage, dat vooral bevriend was met Paul Walkers Brian O’Connor en Vin Diesels Dominic Toretto zou dus niet verbazen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Turbowizard

Avatar

Mooie meid maar ze moeten gewoon stoppen. Tekst van gerucht klopt ook niet want ze was niet bevriend met paul en vin want vin zat niet in deel 2 en paul zal helaas niet in acht kunnen meedoen dus ik zie het verband niet maar ach in die cameo zmvan five zat ze met hobbs te praten dus alles is mogelijk

Ze was wel beetje bevriend met roman maar om die band nou aan te halen

jaime91

Avatar

Waarom niet? Ik neem aan dat Jordana Brewster ook niet meer terugkeert, en van mij mag Mendes haar rol in het team wel vervangen. Al had Brewster sinds deel 5 al niet echt een actieve rol in de crew van Dom meer maar toch.

Ze was heel leuk in 2 Fast 2 Furious.

Frietgezicht

Avatar

Ja toch,why not. En dan Steve Austin als 1 van de badguys. Hij heeft The Rock al vaak bevochten in de ring maar die 2 op het grote scherm tegen elkaar lijkt mij heerlijk.

Iedereen zijn mening maar dat gelul over stoppen op het hoogtepunt snap ik ook niet. Walker had een groot aandeel in de films maar dankzij The Rock zijn die films de moeite weer waard en daarom ook jammer dat hij grotendeels ontbrak in deel 7.
Hij en Diesel samen als de grote sterren van deel 8 zou toch iets zijn om naar uit te kijken,Walker('s karakter) kan ik wel zonder.

Zoveel 'domme' popcorn films komen er niet uit dit jaar dus wat dat betreft is Fast & Furious best uitzonderlijk en met de sterren,oneliners,over de top actie en knokpartijen eigenlijk wat The Expendables probeerde te zijn. Statham is al overgelopen en voeg nu lekker Crews toe aan het team of als badguy en gaan.

AlPac

Avatar

Airbender "Devon Aoki ook terug :E"


+1 en Johnny Strong moet ook terug komen. Er is nooit gezegd wat er met hem gebeurd is.

Goov25

Avatar

filmtotaal "Een terugkeer voor het personage, dat vooral bevriend was met Paul Walkers Brian O’Connor en Vin Diesels Dominic Toretto zou dus niet verbazen."

Mij verbaast het wel dat jullie hier Vin Diesels Dominic Toretto noemen. Die komt helemaal niet voor in 2 fast 2 furious. Tyrese Gibson's Roman Pearce zou nog kunnen, maar dat was ook meer haat dan liefde.

bigmichiel

Avatar

Dit voelt weer aan alsof de enigste reden "omdat het kan" is -_- Nee, van mij hoeft ze ook niet terug te komen.

SiriuSzzs

Avatar

4 weetjes over de Fast and Furious franchise.

Glennekeeeee

Avatar

Van mij mag ze wel, ze ziet er nog steeds meer dan goed uit dus, en zoals al aangegeven, in de (delete) aftercredits van fast five was ze te zien met hobbs die lieten zien dat letty nog leefde... dus die kennen elkaar al, ze hoort gewoon bij de reeks dus mag ze nog wel es verschijnen

NieuwsFilm

meest populair