'Gwyneth Paltrow slaat nieuwe vriend aan de haak'

De gelukkige is Glee-producent Brad Falchuk.

Gwyneth Paltrow (Se7en, The Royal Tenenbaums) heeft een nieuwe vriend, namelijk Glee-producent Brad Falchuk. Dat meldt People.

De 42-jarige actrice is al jarenlang bevriend met de producent, maar het schijnt dat de twee sinds kort ook gevoelens voor elkaar hebben. "Gwyneth en Brad hebben al een lange tijd een vriendschappelijke relatie, maar die is nu geëvolueerd," aldus een anonieme bron. "Op een feest probeerden ze nog hun relatie geheim te houden, maar al snel gaven ze het op en leken ze er gewoon blij mee te zijn. Gwyneth heeft het heel fijn met Brad."

Volgens de bron heeft het zeker geholpen dat Falchuk er helemaal geen problemen mee heeft dat Paltrow nog altijd met haar ex-man Chris Martin omgaat. "Ze zijn goed bevriend met elkaar en bovendien blijven ze de ouders van hun kinderen." Paltrow en Martin gingen vorig jaar uit elkaar. Sindsdien gaan de twee al geruime tijd vriendschappelijk met elkaar om. Zo ging het ex-koppel onlangs nog samen met hun kinderen op vakantie. De Coldplay-zanger gaat naar verluidt momenteel om met de actrice Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook, The Hunger Games).

Foto's verwijderd

NieuwsFilm

meest populair