Octavia Spencer was 'n 'akelige teef' tijdens boek signeersessie

Ze was in Los Angeles om het door haar geschreven kinderboek 'Randi Rhodes' te promoten.

Octavia Spencer (The Help) heeft op aardig wat tenen getrapt toen ze kort geleden in Los Angeles was om haar kinderboek te promoten: Randi Rhodes, Ninja Detective - The Sweetest Heist in History. De bezoekers zouden namelijk haar gedrag absoluut niet op prijs hebben gesteld. Zo zou de 44-jarige actrice veel hebben geklaagd over haar pijnlijke voeten en trachtte ze met geen van de belangstellenden een gesprek aan te gaan.

De Daily Mail publiceerde een uitgebreid verhaal over de gebeurtenissen die tijdens de boek signeersessie plaatsvonden. Wat er zoal afspeelde was kennelijk zo onbeschoft, dat de ouders hun kinderen naar de kassa sleurden en hun geld terugeisten. Zo schreef een toeschouwer: "Octavia reageerde gemeen, onbeschoft en akelig tegen iedereen. Aanvankelijk zou er een Q & A voorvallen, maar Octavia deed alsof ze geforceerd was om daar te zijn en richtte haar woede op de aanwezigen, inclusief hun kinderen. Haar antwoorden waren kort en grof, en soms draaide ze geïrriteerd met haar ogen alsof iemand haar een domme vraag stelde. Het werd al gauw ontzettend onaangenaam voor de rest van ons."

De toeschouwer, Angel Guzman, vermeldde ook dat Octavia niet blij was met de ruimte die ze kreeg en een klein glas water wat haar aangeboden werd. Ook weigerde ze om foto's met haarzelf erop te signeren. Guzman: "Het publiek vertrok in grote groepen en gingen meteen naar de kassa om geld terug te vragen voor de boeken. 'Deze vrouw is een ondankbare akelige teef', hoorde ik een andere vrouw zeggen. 'Ik eis een terugbetaling op dit stomme boek. Als ze zo tegen mij of m'n kind zou praten, dan zou het hier heel erg snel lelijk worden. Het is beter als ik mijn geld terugkrijg en naar huis ga, voordat er iets losbarst.'"

Spencer zelf begreep er niets van. Zo schreef ze op Twitter: "Ik moet er toch wel om lachen wanneer mensen denken dat ik onbeschoft was tegen kinderen. Tijdens een SIGNEERSESSIE VOOR EEN KINDERBOEK."



NieuwsFilm

meest populair