Eerste red-band trailer 'The Human Centipede 3 (Final Sequence)'

We wensen je er veel sterkte mee.

Eergisteren vernamen we dat The Human Centipede 3 (Final Sequence) deze zomer te zien zal zijn. Voor de mensen die hier enthousiast van zijn geworden, staat hieronder de eerste red-band trailer.

De treiterende gevangenisbewaker Bill Boss (Dieter Laser) leidt een van de grootste gevangenis in de States. Hij heeft veel problemen; zijn gevangenis heeft statistisch gezien het hoogste aantal gevangenisrellen en bijhorende medische kosten en het personeelsverloop loopt uit de klauwen. Het gevolg is dat hij niet het respect krijgt van de omgeving en bovenal de gouverneur (Eric Roberts). Het drijft hem tot volslagen krankzinnig en als zijn trouwe rechterhand Dwight (Laurence Harvey) met een briljant idee komt, ziet hij een uitweg. Ze creëren de ultieme straf: een gevangenis waarin je wordt vastgenaaid aan een menselijke duizendpoot. De vijfhonderd reeds aanwezige boeven zijn onderdeel van het experiment.

The Human Centipede 3, wederom van de Nederlandse regisseur Tom Six, verschijnt op 22 mei in de VS. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekendgemaakt.



NieuwsFilm

meest populair