Rocky Balboa is terug op eerste officiële foto 'Creed'

Michael B. Jordan speelt de zoon van Carl Weathers' Apollo Creed.

Sylvester Stallone heeft vandaag de eerste officiële foto van Rocky-spinoff Creed onthuld via zijn Twitter-account. De Warner-/MGM-productie moet eind dit jaar de bioscopen bereiken. De foto kun je hieronder bekijken.

Adonis Johnson (Michael B. Jordan) kende zijn beroemde vader, wereldkampioen Apollo Creed nooit; hij stierf voordat hij geboren werd. Toch valt niet te ontkennen dat boxen in zijn bloed zit en dus gaat Adonis naar Philadelpha, de plek van Apollo Creed’s legendarische wedstrijd tegen Rocky Balboa. Eenmaal daar, spoort Adonis Rocky op en vraagt hij hem zijn trainer te worden. Ondanks dat hij nadrukkelijk laat weten dat hij niet meer in het spel zit, ziet Rocky in Adonis de kracht en vastberadenheid, die hij ook in Apollo zag, de woeste rivaal die zijn beste vriend werd. Hij gaat ermee akkoord om hem te trainen, ondanks dat de voormalige kampioen strijdt met een tegenstander, dodelijker dan elke opponent die hij in de ring getroffen heeft. Met Rocky in zijn hoek, duurt het niet lang, voordat Adonis een kans heeft in de ring. Maar kan hij niet alleen de drive, maar ook het hart van een ware vechter opbouwen, op tijd voordat hij de ring in moet?

Creed is een productie van Robert Chartoff, Irwin Winkler, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Sylvester Stallone en Kevin King Templeton. De regie is in handen van Ryan Coogler (Fruitvale Station).



NieuwsFilm

meest populair