Aaron Taylor-Johnson onzeker over rol in 'Godzilla 2'

Misschien zoeft hij wel tussen andere projecten door in 2018.

De filmstudio achter de Godzilla-reboot van vorig jaar, Warner Bros., was weltevreden met de opbrengsten die de film voortbracht. Met een budget van 160 miljoen en een sfeervolle en excentrieke trailer collecteerde de film zo'n 530 miljoen dollar aan de kassa. De succesvolle ontwikkeling was voor Warner Bros. dan ook een mooie gelegenheid om een vervolg groen licht te schenken. Bij dezen dan ook: deeltje twee moet ergens in begin juni 2018 verschijnen.

De reden dat er een gat van vier jaar tussen de twee prenten opdoemt, is simpelweg omdat de filmstudio regisseur Gareth Edward weer graag in de regiestoel ziet zitten. De beste man is echter momenteel druk bezig met Star Wars: Rogue One, en dat vinden ze niet erg. Wachten kunnen ze wel. Maar dat geldt niet voor iedereen. Aaron Taylor-Johnson, die één van de hoofdrollen in de reboot vervulde, onthulde tegenover Cinema Blend dat hij niet zeker is van zijn terugkeer. De toekomst kent ten slotte vele levenspaden.

"Onze regisseur, Gareth Edwards, is nu bezig met het opnemen van een Star Wars film. Omdat hij voor deze franchise van grote invloed was, denk ik dat ze op hem willen wachten. Wanneer hij de tijd heeft, zullen ze gezamenlijk in een kamer gaan brainstormen en hun ding doen. En ik weet niet of ik daar een onderdeel van zal uitmaken. Ik weet niet waar het verhaal zich zal afspelen, en in wat voor soort toekomst. Het is allemaal zeer omvangrijk."

Tijdens de Comic-Con van vorig jaar werd er onthuld dat er naast Godzilla ook andere, fameuze, Japanse creaturen zouden opduiken, zoals Mothra, Rodan en Ghidorah. Over de menselijke cast werd niets bekend gemaakt.

Kan Godzilla 2 beter verder gaan met de spelers van de voorafgaande geslaagde aflevering, of kan Warner Bros. beter een nieuwe cast optrommelen?



NieuwsFilm

meest populair