Teaser trailer 'Batman v Superman: Dawn of Justice' gelekt

Check alvast een bootleg versie.

En daar zijn dan de eerste beelden uit Batman v Superman: Dawn of Justice van Zack Snyder. Warner Bros. heeft via het Twitter-account van de regisseur de eerste beelden prijsgegeven van de opvolger van Man of Steel uit 2013.

UPDATE 3: Nu is ook de complete teaser trailer gelekt... Uiteraard alleen kijken als je echt niet kunt wachten. Anders wacht je geduldig tot aankomende maandag 18.00 uur!!



UPDATE 2: Het lijkt erop dat de laatste dertig seconden van de teaser trailer al zijn uitgelekt. Kijken op eigen risico, en het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat deze beelden offline gaan (mits ze echt zijn)... "Tell Me, Do You Bleed? You Will!"



Het zijn slechts zo'n 20 seconden met beelden van de kostuums van de twee superhelden, welke een tease vormen voor de teaser trailer die naar verwachting aankomende maandag wordt vrijgegeven. Voor nu kan gezegd worden dat onderstaande beelden het nodige beloven!

UPDATE: De teaser trailer wordt aankomende maandag vertoond in honderd Noord-Amerikaanse IMAX-zalen. Mocht je toevallig vertoeven in de States, dan kun je via de website van Batman v Superman: Dawn of Justice aan kaarten komen. Naar verwachting duurt het gehele event, inclusief de beelden en een voorwoord van regisseur Snyder, zo'n 15 minuten.



In Dawn of Justice zijn de titelrollen voor Ben Affleck (Batman) en Henry Cavill (Superman). De twee grote superhelden uit de stal van DC Comics zijn niet de enige gezichten. Ook minimaal Wonder Woman (Gal Gadot), Lois Lane (Amy Adams), Lex Luthor (Jesse Eisenberg), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher), Perry White (Laurence Fishburne), Alfred (Jeremy Irons) en mogelijk The Flash (Ezra Miller) duiken op. Vanaf 24 maart 2016 draait Batman v Superman in de Nederlandse bioscoop.





NieuwsFilm

meest populair