Zachary Levi en Missy Peregrym gaan scheiden

Ze waren nog geen jaar getrouwd.

Hollywood huwelijken zijn altijd een spannend verschijnsel. Niet zozeer vanwege de bekendheden die - als we het moeten geloven - de rest van hun levens met elkaar willen spenderen, maar eerder vanwege de vermakelijke weddenschappen die volgen. Hoe lang blijven ze bij elkaar? Een maand? Een week? Een dag? In de meeste gevallen betreft het in ieder geval één jaar. Zachary Levi (Thor: The Dark World, tv-serie Chuck) en Missy Peregrym (tv-serie Rookie Blue) kregen dit niet voor elkaar.

Het koppel, dat vorig jaar op 16 juni in Hawaï trouwde, hebben stappen ondernomen om een punt achter hun echtverbintenis te zetten. Volgens TMZ was het de 32-jarige Peregrym die de scheidingspapieren overhandigde. In het document staat vermeldt dat ze op 3 december al uit elkaar waren gegaan en dat geen van beiden interesse heeft in alimentatie.

Zoals de meeste verliefde tortelduifjes gaven ze aan het begin van hun huwelijk aan ontzettend verliefd te zijn geweest. Peregrym plaatste, kort na het indienen van de scheidingspapieren, enkele cryptische berichten op Twitter over liefde en vertrouwen. Ze gaf later aan dat het niet als reflectie op haar huwelijk bedoeld was.



NieuwsFilm

meest populair