Mila Kunis door oud-Oekraïense vriendin aangeklaagd

Ze heeft geld voor een therapeut nodig om over het verlies van een kip te komen.

Roddelwebsite TMZ heeft een eigenaardig nieuwtje online geplaatst. Namelijk dat actrice Mila Kunis (Ted) door ene Kristina Karo aangeklaagd wordt wegens een gestolen kip. In de wettelijke documenten beweert Karo dat zij en Kunis beste vriendinnen waren toen ze nog in Oekraïne woonden. Ze zouden, 25 jaar geleden, onafscheidelijk zijn geweest. Hier kwam echter een eind aan toen ze allebei een oogje hadden op dezelfde vogel.

Karo, wier familie destijds een kippenhok bezat, schrijft dat ze een kip had met de naam Doggie. Mila zou jaloers zijn geweest en het beestje hebben gestolen toen ze ooit eens bij Karo over de vloer was. Mila zou het zelfs hebben opgebiecht: "Kristina, je kan kiezen welke kip je als huisdier wil hebben, je hebt een hele kippenboerderij." Maar nee, in plaats daarvan veranderde Karo in een "emotioneel wrak." Het was zo erg dat ze in therapie moest.

Later verhuisde Mila naar Los Angeles waar ze de succesvolle actrice werd die wij sinds de dag van vandaag herkennen. Karo deed echter hetzelfde om een carrière als zangeres te vervolgen, maar sinds kort geleden wordt ze overweldigt door de slechte herinneringen aan het verlies van Doggie en haar beste vriendin. Het zou een terugslag hebben veroorzaakt waardoor ze weer haar therapie moet voortzetten.

De zielenknijper is niet gratis en daarom eist Karo een vergoeding van 5.000 dollar. Blijkbaar acht ze dat nog best fatsoenlijk, aangezien ze heeft gerapporteerd dat het door Kunis komt dat ze haar carrière mogelijk niet meer kan doorzetten.



NieuwsFilm

meest populair