Regisseurs 'The Lego Movie' maken grootse Spider-Man animatiefilm

Phil Lord en Chris Miller sturen de geanimeerde Spinnemans in 2018 de bioscoop in.

Sony Pictures trok onlangs de stekker uit de Spider-Man reboot van regisseur Marc Webb, om direct in zee te gaan met Marvel Studios voor een nieuwe live-action introductie van de bekendste superheld uit de stal van Marvel Comics. Nu blijkt dat Sony tevens werkt aan een grootse animatiefilm rond de 'Friendly Neighborhood Spider-Man'. Dit werd tijdens CinemaCon bekend gemaakt door de Sony-pief Tom Rothman.

Sony heeft het duo Phil Lord en Christopher Miller, bekend van de succesvolle animatiefilms The LEGO Movie en Cloudy with a Chance of Meatballs en de komedies 21 en 22 Jump Street, bereid gevonden om de Spider-Man animatiefilm te regisseren. Er is zelfs al een datum geprikt: 20 juli 2018.

Als te verwachten zal de animatiefilm niets te maken hebben met het live-action Spider-Man universum. Lord en Miller zullen ook het script voor de animatiefilm schrijven en optreden als producenten.

Naast deze animatiefilm zien we Spider-Man vermoedelijk volgend jaar opduiken in het Marvel Cinematic Universe en draaft hij op in een compleet nieuwe Spider-Man film. De laatste staat gepland voor 28 juli 2017.



NieuwsFilm

meest populair