Sneak peek 'De ontsnapping'

Isa Hoes ontsnapt aan de dagelijkse sleur.

Dutch FilmWorks heeft een sneak peek onthuld van de film De Ontsnapping, geregisseerd door Ineke Houtman (Toen was geluk heel gewoon: De film, Mijn Opa de Bankrover). Naast interviews met cast en crew zijn er uiteraard beelden te zien uit de verfilming van de bestseller van Heleen van Royen.

De voornaamste rollen zijn voor Isa Hoes, Kees Boot, Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Edwin Jonker. Vanaf 30 april in de Nederlandse bioscoop.


In het drama heeft Julia (hoes) een prima baan, woont in een mooi huis en heeft twee kinderen met de liefdevolle Paul (Boot). Maar er is meer aan de hand. Ze had haar leven zo anders voorgesteld toen ze jong was en erover fantaseerde met haar broertje Jimmy (Van de Sande Bakhuyzen). In de geest van Jimmy, van wie ze twintig jaar eerder plots afscheid moest nemen, besluit ze om alleen een avontuur in het buitenland te beginnen. Ze bouwt een nieuw leven op in de Portugese Algarve. Als ze daar op een gegeven moment de mysterieuze gigolo Romeo (Jonker) ontmoet, komt Julia’s verleden dichterbij dan ooit.

NieuwsFilm

meest populair