Algemeen

Komt er een vrouwelijke variant op '21 Jump Street'?

De schrijvers van de komedieserie 'Broad City' krijgen de taak om een scenario tot stand te brengen.

door Rik Timmer op 30.04.2015 om 17:40 in Algemeen
De filmserie van 21 Jump Street eindigde - tot zover - op een hele vreemde manier met de sequel. Tijdens de aftitelingen werden we immers op tientallen nep vervolgen getrakteerd. Begin deze maand onthulde één van de twee regisseurs dat hoe gek het ook mag wezen, de opvolgers zullen allemaal meetellen. Dit geeft aan dat we iets heel aparts kunnen verwachten van 23 Jump Street, welke vorig jaar het groene licht ontving. The Tracking Board komt echter nu met ander nieuws dat enigszins merkwaardig is. Er zal een versie/vervolg komen met twee vrouwen in de hoofdrol.

'Merkwaardig' is uiteraard het juiste woord niet, maar het oogt er naar uit dat Sony Pictures diens formaat van de nieuwste Ghostbusters wil kopiëren en plakken. Ze hebben eerder aangegeven een deel te maken waarvan de cast uit vrouwen bestaat en een deel die met mannen ingepakt is. Nu willen ze het zelfde met de Jump Street-franchise doen.

De schrijvers van de Comedy Central televisieserie Broad City, Lucia Aniello en Paul Downs, hebben de opdracht gekregen om het scenario op papier te zetten. Ofschoon we niet veel over dit aankomende project weten, is er onthuld dat de toon van deze vrouwelijke variant dezelfde van de voorgangers moet aanhouden.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WeaponX

Avatar

Het is de chemie van Tatum & Hill wat 22 Jump Street zo goed maakt dus neeee

M0vieFreak

Avatar

Van mij hoeft dit ook niet en vooral niet terwijl er vervolg films van 21 en 22 Jump Street komen. Doe dit dan wanneer Jonah Hill en Channing Tatum de rol niet meer op zich nemen, bijvoorbeeld over een aantal delen, dan is het ten minste begrijpelijk.

Baron Von Marlon

Avatar

:D

Maddox
@maddoxrules

The Evolution Of Hollywood:
80s: "make one of them black!"
90s: "make one of them gay!"
00s: "remake them!"
10s: "remake them with women!"

Roeltje

Avatar

JamesBond "Nee."


Haha ik had dit ook in mijn hoofd om te posten, precies dit! :D

Baron van Marlon "10s: "remake them with women!""


Om de feministen tevreden te houden.

benjamin

Avatar

Lijkt alsof men nu gewoon random wat dingen achter elkaar zet: "vrouwen" + "21 Jump Street" = nieuw idee. Zouden er soms zeekoeien werken daar?

NieuwsFilm

meest populair