Russell Crowe wil zijn vrouw niet kwijtraken

Zij gingen in 2012 uit elkaar en de scheiding is nog niet gefinaliseerd.

The Water Diviner-regisseur Russell Crowe ziet nog hoop in zijn liefdesleven. De 51-jarige Nieuw-Zeelander nam eind 2012 afscheid van zijn vrouw Danielle Spencer, toen de twee hun problemen niet meer konden oplossen. Crowe en de Australiaanse zangeres zijn officieel sinds 2003 getrouwd en de scheidingspapieren zijn nog altijd niet ondertekend. Crowe vindt dit niet erg, want hij hoopt dat de twee weer terug bij elkaar zullen komen.

Tijdens een interview met CBS This Morning vertelde hij dat het niet goed voelde zonder zijn trouwring aan zijn vinger. "Ik was zo trots om die ring te dragen. Ik voel me niet meer gebalanceerd." Crowe vertelde eveneens dat Spencer altijd in zijn gedachtes verkeert. "Alle beslissingen die ik genomen heb, zijn aan haar verbonden. De scheiding is nog niet afgerond. Ik ben een volhardende persoon, dus je weet maar nooit. Ik ben niet getrouwd om te gaan scheiden."

In maart onthulde hij dezelfde gevoelens aan de Sunday Times. "Ik hou sinds 1989 van Danielle Spencer en dat zal nooit veranderen. Soms staar ik haar aan en vraag ik: 'Waarom mislukte het huwelijk?' Ik kan dat nog steeds niet uitvogelen, want mijn gevoelens voor haar zijn nooit veranderd."

De twee verloren geliefden speelden in de 1990-film The Crossing. Samen bezitten ze twee zoontjes: de 8-jarige Tennyson en de 11-jarige Charles.

NieuwsFilm

meest populair