Oorspronkelijke T-Rex in 'Jurassic World'

En wat voor andere dino's zitten er in de film?

In een uitgebreid interview met Slashfilm, ging regisseur Colin Trevorrow in detail in op Jurassic World. Vooral de aanwezigheid van de oorspronkelijke T-Rex, die prominent in Steven Spielbergs Jurassic Park figureerde kwam aan bod. Het blijkt dat de dinosaurus terugkeert in deze vierde film in de franchise.

”De T-rex die in de film zit, is de T-Rex uit de oorspronkelijke Jurassic Park,” begon Trevorrow. ”Ze is 22 jaar ouder, maar strompelt niet rond. Ze leeft nog, is wat ouder en is kwaad.” Hij hoopt dat mensen herkennen dat het de dinosaurus uit het origineel is. ”We namen het oorspronkelijke design en natuurlijk is de technologie veranderd. Dus het gaat iets anders bewegen, vooral omdat ze ouder is. En we geven haar wat littekens en we maken haar huid wat strakker. Ze voelt als een oudere Burt Lancaster. En deze film is haar Unforgiven.”

Verder vertelde Trevorrow wat over andere dinosaurussen in de film. ”Er zit een Ankylosaurus in de film; in een grote scène en het is een geweldige dinosaurus. En er zitten anderen. Er zijn grote en er zijn kleine rollen. Zo hebben we een onderwater reptiel. Ik weet zeker dat je daarvan gehoord hebt. En er is een nieuwe vliegende dinosaurus die nog nooit eerder getoond is. Ze zijn enger dan de Pteradons. Weet je, elke film was goed in het introduceren van nieuwe dinosaurussen op een nauwkeurig afgemeten manier. Maar er zitten er veel in deze film, absoluut!”

Nog maar iets meer dan een maand, dan gaat de film in première.



NieuwsFilm

meest populair