Tweede 'Star Wars Anthology'-film gaat over Boba Fett

De ruimte-premiejager krijgt een 'origins'-film.

Onlangs werd er - onder meer via een teaser trailer - meer duidelijk over de eerste 'Star Wars Anthology'-film Star Wars: Rogue One. Nu weet TheWrap ook duidelijkheid te geven over de insteek van de tweede 'Anthology'-film.

Ondanks dat het bericht nog niet bevestigd is door Walt Disney, weet het betrouwbare TheWrap dat de tweede spin-off film zich gaat focussen op Boba Fett. Al sinds de bekendmaking van de reeks losstaande Star Wars-films staat het personage hoog op het verlanglijstje van de fans.

Vooral door zijn aandeel in de films The Empire Strikes Back en Return of the Jedi werd het peronage Boba Fett een favoriet van de fans. Fett is een speciale kloon van de premiejager Jango Fett en hij wordt door Darth Vader opgeroepen om Luke Skywalker levend te vangen. Ook Han Solo valt ten prooi van de premiejager. Uiteindelijk wordt een onderonsje met het monster Sarlacc (zie onder...) hem te veel.

De vraag is nu wat de exacte insteek wordt. De eerste 'Anthology'-film wordt vooral een film over rebellen. Het zou dus kunnen zijn dat de tweede een film wordt over premiejagers.

Eén ding is in ieder geval zeker. Regisseur Josh Trank staat niet achter de camera. Walt Disney pakte onlangs zijn regisseursstoeltje af. De tweede Star Wars Anthology-film staat gepland voor mei 2018.



NieuwsFilm

meest populair