Eerste foto Martin Scorsese's passieproject 'Silence'

We zien hoofdrolspeler Andrew Garfield, als Vader Rodrigues.

De eerste foto van Martin Scorsese’s verfilming van Endo Shusaku’s Silence is vrijgegeven. Op onderstaande foto zien we hoofdrolspeler Andrew Garfield, die de rol van Vader Rodrigues speelt. Hij is op de foto samen met Shinya Tsukamoto te zien, die een dorpeling met de naam Mokichi speelt. Verder is er nog een drietal afbeeldingen gelekt via The Film Stage.





”Het onderwerp, gepresenteerd door Shusaku Endo, is al sinds ik erg, erg jong was aanwezig in mijn leven,” vertelde Scorsese. ”Ik hield me erg bezig met religie. Ik ben opgegroeid in een erg katholiek gezin. De reflectie die het ons biedt… Het laat ons denken over hoe we ons leven willen leiden binnen het Christelijk geloof.”

Centraal in Silence staat de missie van Jezuïet Rodrigues, die naar het voor buitenlanders gesloten Japan reist om daar het Christendom te verspreiden. Maar die zijn daar niet welkom, want gelovigen worden actief vervolgd. De film gaat in 2016 in première en heeft naast Garfield en Tsukamoto ook rollen voor Asano Tadanobu, Issei Ogata, Liam Neeson, en Adam Driver.



NieuwsFilm

meest populair