Jeremy Renner komt terug op Black Widow-grap

Het was Conan die als eerst te horen kreeg of Renner nou wel echt spijt had.

Een week of twee terug begon de crew van Avengers: Age of Ultron met de promotietour van hun nieuwste film. Er hebben sindsdien enkele opmerkelijke gebeurtenissen zich voorgedaan. Robert Downey Jr. verliet een interview en maakte even later opmerkingen over het werken aan indiefilms die niet bij iedereen goed in het keelgat schoten. Chris Evans en Jeremy Renner zijn we uiteraard ook niet vergeten met hun kurkdroge grap over Scarlett Johanssons Black Widow. Beide acteurs boden hun excuses aan voor het gebruik van 'slet' en 'hoer.' Toch vindt Renner dat het uit de hand gelopen is.

Op bezoek bij Conan O'Brien lichtte hij toe: "Ja, het was een grap. Misschien smakeloos, maar ja. Ik verontschuldig me in het algemeen voor heel veel zaken. Ik kreeg met heel veel internet problemen te kampen. Blijkbaar is dat een ding nu."

Hij vervolgde: "Er werd mij gevraagd: 'Black Widow zou romantisch gekoppeld zijn met Hawkeye, Iron Man, Bruce Banner en Captain America. Wat vind je daarvan?' En ik antwoordde met: 'Nou, het klinkt alsof ze een slet is.' Let wel op, we hebben het over een fictief karakter en fictief gedrag. Maar... als je met vier van de zes Avengers naar bed gaat, en het maakt niet uit hoeveel lol je hebt, dan ben je een slet. Ik zeg het maar. Hetzelfde zou ook voor mij gelden."

Conan was wel benieuwd met wie van de vier namen Black Widow daadwerkelijk zou uitgaan. Wat dacht de 44-jarige Renner? "Ik weet het niet, man. We hebben het over fictieve karakters. Misschien is het de Hulk. Die ziet ze nu wel zitten." Conan reageerde heimelijk: "Het is in ieder geval niet Quicksilver, dat weten we. Het zou een bliksemsnelle avond met Quicksilver worden."



NieuwsFilm

meest populair