Bradley Cooper gekoppeld door management

Zijn management zorgde voor relatie met model Irina Shayk.

Bradley Cooper en Irina Shayk zijn samen in Londen gespot. De American Sniper-acteur bracht het model afgelopen maandag naar haar hotel in de bruisende stad en haalde haar even later weer op voor een gezellige avond uit. Bradley is momenteel in Londen voor zijn West End toneelstuk 'The Elephant Man'.

Het koppel wordt sinds april gezien als een stel, toen ze samen waren gespot in een theater in New York City. "Ze liepen samen rond en elke keer als ze op een minder belicht stuk kwamen begonnen ze te kussen," aldus een bron.

De 40-jarige Bradley Cooper had eerder een relatie met het 23-jarige model Suki Waterhouse, maar verbrak de relatie vlak voor de Academy Awards eerder dit jaar. De 29-jarige Irina Shayk had eerder een relatie met voetballer Cristiano Ronaldo, maar zette na een paar jaar een punt achter deze relatie.

Het was niet moeilijk voor hem om een nieuwe liefde te vinden. Zijn management zou al een stapel foto's hebben klaarliggen van mooie vrouwen die hem wel willen daten. Uit deze stapel koos hij na zijn breuk met Suki meteen Irina Shayk.

NieuwsFilm

meest populair