Cast compleet voor 'Prooi' van Dick Maas

Cabaretiers Pieter Derks en Owen Schumacher maken hun debuut.

Naast Sophie van Winden en Julian Looman zijn nu ook Rienus Krul en Victor Löw toegevoegd aan de cast van Prooi. Verder mogen cabaretiers Pieter Derks en Owen Schumacher debuteren in deze gloednieuwe film van regisseur Dick Maas. Bijrollen zijn voor onder anderen Rutger de Bekker, Jessica Zeylmaker en Mamoun Elyounoussi.

Ze krijgen allemaal op geheel eigen wijze te maken met een losgeslagen, bloeddorstige leeuw die zijn tanden in Amsterdam zet. De opnames zijn inmiddels begonnen, naar verwachting verschijnt de film in april 2016 in de bioscoop. Prooi brengt verder de kenmerkende elementen van Dick Maas weer naar het witte doek: er is actie, spanning en vooral veel humor. Een synopsis hebben we overigens ook al:

Na de vondst van een gruwelijk vermoord boerengezin net buiten Amsterdam, tast de politie in het duister over de mogelijke dader. Lizzy, een dierenarts van Artis, denkt echter te weten wat de bloederige verminkingen kan hebben aangericht: een forse, agressieve leeuw. Ze stuit vooral op ongeloof en er is een tweede bloedbad nodig voordat de autoriteiten instemmen met het rigoureuze plan van een Engelse leeuwenjager om het monster te pakken te krijgen. De jacht is geopend…



NieuwsFilm

meest populair