Trailer horrorfilm 'Into The Grizzly Maze' toont bloeddorstige beer

James Marsden, Thomas Jane, Piper Perabo en Billy Bob Thornton kunnen beter het hazenpad kiezen.

Het is inmiddels alweer anderhalf jaar geleden dat we wat te horen kregen over de actie/horror/survivalfilm Into The Grizzly Maze. Alhoewel, toen was de film van regisseur David Hackl (Saw V) nog omgedoopt tot Endangered en Red Machine. De makers, die een budget van tien miljoen dollar tot hun beschikking hadden, dachten waarschijnlijk dat er een nieuwe naam toegepast moest worden na het creëren van de onderstaande, kersverse, trailer.

In de hoofdrollen zien we enkele bekende namen: Billy Bob Thornton, James Marsden, Piper Perabo en Thomas Jane. De in Canada opgenomen prent zal volgende week op VOD uitkomen en een maand later in de Amerikaanse bioscopen, ofschoon gelimiteerd.



Het grootse avontuur draait om een grizzlybeer die graag met zijn klauwen wappert. Wanneer de harige zwaargewicht in een klein stadje chaos aanricht, trekt de sheriff (Jane) het aangrenzende bos in om zijn milieudeskundige vrouw te vinden. Hij komt echter zijn vervreemde broer (Marsden) tegen die net uit de gevangenis is gekomen. Wat volgt is een jachtpartij waarbij de betrokkenen niet zeker weten wie nou precies op wie jaagt.

NieuwsFilm

meest populair