Paul Giamatti, John Goodman en Sylvester Stallone in stemmencast 'Ratchet & Clank'

Ook Bella Thorne en Rosario Dawson lenen hun strot uit aan de gameverfilming.

Rainmaker Entertainment en Blockade Entertainment hebben via IGN naar buiten gebracht dat de stemmencast van de aankomende gameverfilming Ratchet & Clank zal bestaan uit Paul Giamatti (The Amazing Spider-Man 2), John Goodman (Monsters, Inc.), Bella Thorne (Blended), Rosario Dawson (Sin City) en Sylvester Stallone (The Expendables).

Giamatti spreekt de stem van Chairman Drek in, terwijl Goodman het personage Grimroth van een strot zal voorzien. Verder speelt Thorne de rol van Cora, is Dawson het personage Elaris en gaat Stallone ene Victor inspreken. Net als in de games worden de stemmen van Ratchet en Clank verzorgd door James Arnold Taylor en David Kaye. Daarnaast spelen Armin Shimerman en Jim Ward respectievelijk de personages Nefarious en Captain Qwark.

De eerste Ratchet & Clank-game werd in 2002 succesvol gepresenteerd door Insomniac Games. Daarna volgden er uiteraard meerdere versies en kregen de twee figuurtjes ook een eigen comicreeks. Het duo bestaat uit Ratchet, een Lombax die kan praten en erg handig is met gereedschappen, en zijn vriend Clank, een uitermate slimme robot. In de film, met een scenario van TJ Fixman, sluit het duo aan bij The Galactic Rangers om de Solana Galaxy te redden van een dreigende ondergang.

Ratchet & Clank van regisseur Kevin Munroe (TMNT) en regisseuse Jericca Cleland (Animism) komt in de VS uit op 29 augustus 2016.



NieuwsFilm

meest populair