Titel opvolger 'Mad Max: Fury Road' bekend

Regisseur George Miller heeft al een scenario.

Met slechts een paar negatieve recensies lijkt Mad Max: Fury Road nu al een van de meest positief ontvangen blockbusters van 2015 te worden. Wereldwijd staat de $150 miljoen kostende actiefilm van regisseur George Miller na één weekend al op een prima $110,0 miljoen. Een opvolger lijkt logisch, maar deze heeft het groene licht nog niet gezien. De titel is in ieder geval al bekend: Mad Max: The Wasteland.

Het was de gretige Miller zelf die deze titel onthulde. Tijdens een podcast ging de regisseur in op de geplande vervolgen. Miller: "We hebben een scenario en een kort verhaal. Dit konden we realiseren door de vertraging [van Fury Road] en de achtergrondverhalen werden steeds meer uitgediept."

Of er daadwerkelijk een vervolg komt, is uiteraard afhankelijk van de Box Office-resultaten van de R rated film. Daarnaast is het van belangrijk dat de hoofdrolspelers terugkeren. Onlangs werd duidelijk dat hoofdrolspeler Tom Hardy heeft getekend voor maar liefst drie sequels, maar net als actrice Charlize Theron heeft hij aangegeven dat het een bijzonder zware tijd was om de film op te nemen.

Mogelijk volgt er binnenkort meer nieuws. Voorlopig draait Fury Road nog wel even in de bioscoop. Lees onze recensie (4,5 ster!).



NieuwsFilm

meest populair