Algemeen

Titel opvolger 'Mad Max: Fury Road' bekend

Regisseur George Miller heeft al een scenario.

door Bram de Groot op 19.05.2015 om 12:10 in Algemeen
Met slechts een paar negatieve recensies lijkt Mad Max: Fury Road nu al een van de meest positief ontvangen blockbusters van 2015 te worden. Wereldwijd staat de $150 miljoen kostende actiefilm van regisseur George Miller na één weekend al op een prima $110,0 miljoen. Een opvolger lijkt logisch, maar deze heeft het groene licht nog niet gezien. De titel is in ieder geval al bekend: Mad Max: The Wasteland.

Het was de gretige Miller zelf die deze titel onthulde. Tijdens een podcast ging de regisseur in op de geplande vervolgen. Miller: "We hebben een scenario en een kort verhaal. Dit konden we realiseren door de vertraging [van Fury Road] en de achtergrondverhalen werden steeds meer uitgediept."

Of er daadwerkelijk een vervolg komt, is uiteraard afhankelijk van de Box Office-resultaten van de R rated film. Daarnaast is het van belangrijk dat de hoofdrolspelers terugkeren. Onlangs werd duidelijk dat hoofdrolspeler Tom Hardy heeft getekend voor maar liefst drie sequels, maar net als actrice Charlize Theron heeft hij aangegeven dat het een bijzonder zware tijd was om de film op te nemen.

Mogelijk volgt er binnenkort meer nieuws. Voorlopig draait Fury Road nog wel even in de bioscoop. Lees onze recensie (4,5 ster!).


29 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DeMuizenkoning

Avatar

Met de box-office opbrengst zou het toch normaal wel goed moeten komen neem ik aan. Morgen ga ik er eindelijk heen, ben erg benieuwd! Smiley face

Roeltje

Avatar

Ik dacht dat het tweede deel Mad Max: Furiosa zou heten.

brawljeff

Avatar

Roeltje "Ik dacht dat het tweede deel Mad Max: Furiosa zou heten."


Volgens mij was dat juist een mogelijke titel voor het eerste deel, het is namelijk ook niet gezegd dat zij in het tweede deel zit. Zou mij vrij onlogisch lijken gezien het einde.

mhulsie

Avatar

Komt u maar! Wat vind ik Fury Road ijzersterk en te gek. Doet de naam MAD Max alle eer aan!

Steadicam

Avatar

Zal wel aan mij liggen, maar ik vind het altijd een afknapper als een vervolg al wordt aangekondigd terwijl het huidige deel nog draait en nog niet over het hoogtepunt heen is. Alsof je een iPhone koopt die net in de winkel ligt en Apple alweer het nieuwe model aankondigt.

M0vieFreak

Avatar

Ik ga hem volgende week kijken in de bios, heb er zin in! Ze waren al van plan om hier een trilogie van maken en ik hoop dat ze het maken.

adofmirosch

Avatar

airbender "Het is dat je moderator bent, anders had ik je flink afgekraakt."Pussy

Brein8998

Avatar

airbender "Hallo ik ben irritant en ik zeg constant onzin."


Stop. Stop voor altijd.

Brein8998

Avatar

airbender "Oke ik hou mijn irritante smoel nu."

Fijn, ik denk dat elke filmtotaal'er daar blij mee zal zijn.

Doei.

JamesBond

Avatar

Beetje kinderachtig jongens… :}

adofmirosch

Avatar

airbender " mark walhberg zit in the dark knight Rises"Eindelijk iemand die hem ook heeft gezien.

adofmirosch

Avatar

airbender "Kinderachtig, :B"Wie begind er mee

adofmirosch

Avatar

Brein8998 "Fijn, ik denk dat elke filmtotaal'er daar blij mee zal zijn.

Doei."Ja inderdaad

adofmirosch

Avatar

airbender "Aw thx Smiley face"
Hahahha gekkie x

JamesBond

Avatar

Eigenlijk zou FilmTotaal een chatgroep moeten hebben ;)

adofmirosch

Avatar

JamesBond "Eigenlijk zou FilmTotaal een chatgroep moeten hebben ;)"Dat zou er bij passen inderdaad.

Ed Crane

Avatar

Steadicam "Zal wel aan mij liggen, maar ik vind het altijd een afknapper als een vervolg al wordt aangekondigd terwijl het huidige deel nog draait en nog niet over het hoogtepunt heen is. Alsof je een iPhone koopt die net in de winkel ligt en Apple alweer het nieuwe model aankondigt."


Ik begrijp wel wat je bedoelt, het geeft toch een beetje dat Marvel-gevoel wat je beschrijft ;)

adofmirosch

Avatar

Ed Crane "Ik begrijp wel wat je bedoelt, het geeft toch een beetje dat Marvel-gevoel wat je beschrijft ;)"Nee hoor die geven ruim van te voren hun line up bekend.

eltorro

Avatar

R rated, netjes 8-) Het was me nog geen eens opgevallen dat een film met zo'n groot budget R rated is.

Shifty777

Avatar

Nadat ik toch wel erg overdonderd en verrast was door hoe fucking vet Fury Road is, mogen ze van mij wel snel een vervolg aankondigen. Ik zie niet in wat dit moet verpesten voor de film die momenteel draait.

Echter zou ik Charlize Theron dan toch wel graag terug zien, voor mij was zij met haar Furiosa het hart van deze film en niet Tom Hardy's Mad Max. Maar als ze twee nog zulke delen gemaakt krijgen: get it going! :D

benjamin

Avatar

Shifty777 "Echter zou ik Charlize Theron dan toch wel graag terug zien, voor mij was zij met haar Furiosa het hart van deze film en niet Tom Hardy's Mad Max. "
Of wil men voor het idee gaan dat we opnieuw iets soortgelijks gaan zien waarbij Max blijft en het Furiosa-achtige hart wordt vervangen.

sonnycorleone

Avatar

Shifty777 "Nadat ik toch wel erg overdonderd en verrast was door hoe fucking vet Fury Road is, mogen ze van mij wel snel een vervolg aankondigen. Ik zie niet in wat dit moet verpesten voor de film die momenteel draait.

Echter zou ik Charlize Theron dan toch wel graag terug zien, voor mij was zij met haar Furiosa het hart van deze film en niet Tom Hardy's Mad Max. Maar als ze twee nog zulke delen gemaakt krijgen: get it going! :D"
Maar 'n goede fury road, is nog geen road warrior! 'T is dat er wat verwijzingen in zitten uit road warrior, anders zou de film niet eens de naam mad max mogen dragen. Charlize had duidelijk de hoofdrol! Zal niet de bedoeling geweest zijn....

NieuwsFilm

meest populair