Lex Luthor mogelijk in zijn Warsuit in 'Batman v. Superman: Dawn Of Justice'

En hij lijkt daadwerkelijk de voornaamste slechterik te zijn.

Volgens Joblo krijgen we in Batman v Superman: Dawn of Justice de slechterik Lex Luthor te zien in zijn groen-paarse Warsuit, het pak dat het personage van Jesse Eisenberg gebruikt in zijn gevecht met zijn aartsvijand Superman (Henry Cavill).

Volgens een reporter van Joblo zal de film in eerste instantie gaan over een conflict tussen Batman (Ben Affleck) en Superman, maar is Lex Luthor de ware vijand in de duistere superheldenfilm. De bronnen van de reporter zouden het pak al gezien hebben. De Warsuit is voor de comic-fan niet iets onbekends. Dit pak duikt namelijk al decennia op de verhalen van DC Comics.

Het vermoeden is dat Lex Luther het pakt weet te maken met overblijfselen van General Zods bezoekje aan de aarde in Man of Steel (2013). Ook liet de reporter weten dat er waarschijnlijk meer villains zijn. Hij kon niet bevestigen of dit daadwerkelijk Doomsday is, of anders The Joker of Brainiac.

De film van Zack Snyder draait vanaf 24 maart 2016 in de Nederlandse bioscoop en we krijgen onder meer ook Wonder Woman (Gal Gadot), Lois Lane (Amy Adams), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher), Perry White (Laurence Fishburne), Alfred (Jeremy Irons) en mogelijk The Flash (Ezra Miller) te zien.



NieuwsFilm

meest populair