Enzo Knol gaat 'Offline' in zijn eigen speelfilm

In 2016 zien we de populaire vlogger op het witte doek.

In 2016 'verhuist' Enzo Knol van zijn YouTube-account naar het witte doek. Producenten NewBeTV en Just Productions hebben tijdens het Filmfestival van Cannes bekendgemaakt dat de populaire vlogger zijn eigen speelfilm krijgt, met de titel Offline. Dit meldt Telegraaf.nl.

In Offline zal Nederland plotseling geen toegang meer hebben tot het wereldwijde web, vanwege een internet-blackout. Knol heeft de simpele rol om zichzelf te spelen.

"Het idee van Offline sprak mij enorm aan omdat het internet voor mij en andere YouTubers natuurlijk ons bestaansrecht is,” aldus de 21-jarige Knol. "Dit is misschien wel het allergrootste project waar ik ooit bij betrokken ben geweest en ben heel erg trots dat ik de eerste YouTuber ben die bekend mag maken dat ik in de film zit."

De regie ligt in handen van Iván López Núnez (My life on planet B, 2012). Knol heeft ondertussen 680.000 abonnees verzameld met zijn YouTube-account. Dagelijks plaatst hij nieuwe video's waarin hij laat zien hoe hij zijn dag beleeft. Knol neemt zijn fans mee tijdens de productiefase van Offline.



NieuwsFilm

meest populair