Trailers 'Cooties' en 'Set Fire to the Stars' met Elijah Wood

In de eerste worden vele jonge kinderen de pan in gehakt.

Hieronder trailers van twee nieuwe films met acteur Elijah Wood (The Lord of the Rings, The Last Witch Hunter) in de hoofdrol. Eerst kun je de eerste trailer van de horrorkomedie Cooties bekijken en daarna zie je de tweede trailer van het drama Set Fire to the Stars.

In Jonathan Milott en Cary Murnions Cooties loopt een schoollunch volledig uit de hand. Als een jong meisje een kipnugget met een vreselijk virus eet, verandert ze in een moordlustige, kannibalistische tiener die de ziekte doorgeeft aan andere slachtoffers (alleen tieners zijn vatbaar voor het virus). Terwijl het virus zich verspreidt, zitten de leraren vast in de school en moeten ze het opnemen tegen een horde doorgedraaide pubers.


In Andy Goddards Set Fire to the Stars is John M. Brinnin een Amerikaanse dichter en criticus die de leiding krijgt over de eerste Amerikaanse tour van zijn held, de dichter Dylan Thomas. Laatstgenoemde, gespeeld door Celyn Jones, is een uitermate lastige vent en dit levert behoorlijk wat confrontaties op tussen de heren.



NieuwsFilm

meest populair