Baby Indominus Rex wordt geboren in ijzersterke tv-spot 'Jurassic World'

En hoe goed gaat de vierde Jurassic Park-film het financieel doen?

Net als in de eerste Jurassic Park zien we in Jurassic World een ei openbreken. Dit keer is het echter geen Velociraptor, maar de genetisch in elkaar gefabriceerde Indominus Rex. Hieronder zie je zijn geboorte in een zeer fraaie tv-spot.

De vierde Jurassic Park-film zal naar verwachting een forse opening neerzetten. De film van Colin Trevorrow komt volgens Deadline in het eerste weekend in de States uit op een bedrag boven de $100 miljoen en mogelijk zelfs boven de $130 miljoen. Het eerste deel uit 1993 wist in totaal $983,8 miljoen op te halen. Hier had het wel een 3D re-release voor nodig.

Met rollen voor Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Vincent D'Onofrio, Judy Greer, Jake Johnson, Omar Sy en Nick Robinson​ draait Jurassic World vanaf 11 juni in de Nederlandse (3D) bioscoop.


Hieronder de ei-scène uit Steven Spielbergs klassieker Jurassic Park, destijds zonder visuele effecten.


In Jurassic World zien we het gelijknamige goed draaiende dino-park, welke verscheidene voorstellingen met dino's, attracties en winkels omvat. Het transport gebeurt er per monorail. Als aanvulling voor het park wordt een nieuwe dinosaurus ontwikkeld. Via genetische manipulatie en het mengen van DNA van verschillende dino's, kunnen ze de mutant, die Indominus Rex wordt genoemd, tot leven wekken. Het wezen breekt echter los en valt iedereen in het park aan.

NieuwsFilm

meest populair