Wordt Hulk Hogan een slechterik in 'The Expendables 4'?

De grotere vraag is eigenlijk of er wel een vierde deel komt.

Ondanks het koude onthaal van The Expendables 3 heeft acteur/regisseur Sylvester Stallone al lang en breed een nieuwe aflevering aangekondigd. Velen van jullie zullen vast nog wel herinneren hoe de derde prent op het internet uitlekte en niet naar behoren presteerde aan de box office. Stallone liet zich er echter niet bij neerleggen en bezat al ideeën om aan een nummertje vier te werken. Sindsdien hebben we al een hoop nieuwe namen voorbij zien komen van mensen die mogelijk zouden deelnemen. Waaronder Pierce Brosnan, Dwayne Johnson en Hulk Hogan.

Hogan, een Amerikaanse worstelaar die ook in enkele films optrad als actieheld, woonde pas in Engeland de Body Power Expo bij en beweerde met Stallone in gesprek te zijn om een slechterik te vervullen.

"We proberen een manier te vinden om mij in de meest kwaadaardige man in de wereld te veranderen. Dankzij Stallone kon ik in films doorbreken en hij is 'n goede vriend geweest. We hebben een fantastisch gesprek gehad, over de mogelijkheden. Kan ik nog steeds rennen, kan ik nog steeds springen? Nou, niet meer zo snel en zo hoog, maar ik denk dat Hollywood een goede stuntman kan vinden die mij uit de brand kan helpen."

De 'doorbraak' die Hogan vermeldde was de kleine bijrol van Thunderlips in Rocky III. Stallone heeft verder al meerdere malen aangegeven acteurs opnieuw een kans te willen geven die tegenwoordig de dag zelden in de schijnwerpers staan. Het zou maar opeens kunnen gebeuren dat Hogan en Johnson, mits ze in de film gecast worden, de handen ineen slaan om Barney Ross en zijn team te verdelgen.

Op het moment is The Expendables 4 nog geen zekerheid, enkel een gerucht. Net zoals de vorige delen zal Stallone wederom het scenario pennen.



NieuwsFilm

meest populair