Eerste synopsis 'Independence Day 2' vrijgegeven

En een setfoto laat Jeff Goldblum zien.

Het lijkt erop dat er een eerste synopsis is vrijgegeven van Roland Emmerichs Independence Day 2. Daarnaast is er een setfoto geplaatst door producent en co-schrijver Dean Devlin, waarop hij samen met hoofdrolspeler Jeff Goldblum. De synopsis vond zijn weg online op verschillende websites, waaronder RottenTomatoes. Hij lijkt betrouwbaar en dus plaatsen we hem hieronder:

We wisten altijd dat ze terug zouden komen. Nadat INDEPENDENCE DAY het rampenfilm genre veranderde, levert dit volgende hoofdstuk wereldwijde catastrofe op een onvoorstelbare schaalgrootte. Gebruikmakend van de buitenaardse technologie, hebben de landen van de Aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramma om de planeet tegen hen te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en gigantische kracht van de buitenaardse wezens. Enkel de vindingrijkheid van een paar dappere mannen en vrouwen kan de wereld voor uitsterven behoeden.

De film pikt het verhaal volgens Emmerich zo’n vijftien jaar na de gebeurtenissen in het origineel af en hij bevestigde al dat de mensheid wapens heeft gebouwd op basis van die van de buitenaardse wezens. Alleen al om die redden lijkt bovenstaande eerste synopsis betrouwbaar. Independence Day 2 moet in juli 2016 uitkomen in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair