Nog zes kandidaten voor 'Spider-Man'

Marvel maakt mogelijk deze week een beslissing.

Het leek er even op dat Sony en Marvel hun nieuwe Spider-Man al hadden gevonden in Asa Butterfield (Hugo, Ender’s Game), met als outsider nog eventueel Tom Holland (The Impossible). The Hollywood Reporter weet nu te melden dat er nog helemaal geen kogel door de kerk is en dat er onlangs screentests zijn geweest met zes kandidaten.

Naast Butterfield en Holland waren ook de redelijk onbekende namen Judah Lewis (tv-serie Demolition), Matthew Lintz (Pixels), Charlie Plummer (tv-serie Boardwalk Empire) en Charlie Rowe (tv-serie Red Band Society) aanwezig bij de testopnames.

The Hollywood Reporter geeft aan dat de producenten maar liefst 1.500 jonge acteurs hebben bekeken en dat bovenstaande namen de shortlist is waar ze uit zullen kiezen. Deze week zou er een besluit moeten vallen. Tijdens de test zouden Marvel Studios’ Kevin Feige, producent Amy Pascal en regisseurs Anthony en Joe Russo present zijn geweest. De laatste twee zullen naar verluidt de nieuwe 'Wonderbaarlijke Spinneman' gaan introduceren in Captain America: Civil War.

Eerder liet Feige al tegenover CraveOnline weten: "In het MCU rent er al een jonge tiener rond in New York City in een eigengemaakt Spider-Man kostuum. Je weet het alleen nog niet... Wat er de afgelopen 13 jaar in de films is gebeurd is voldoende voor de mensen om te weten hoe Spider-Man is ontstaan."

De opnames voor Civil War zijn al gestart, zodat deze 5 mei 2016 kan verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair