Duizenden handtekeningen voor redding 'TRON 3'

De campagne op Change.org loopt erg goed.

UPDATE Ondertussen zijn er al 19,675 handtekeningen (11:26).

Afgelopen vrijdag was er ineens het nieuws dat Disney toch niet door wilde gaan met Tron 3. In eerste instantie leek de boel positief voor de vervolgfilm, die in de herfst al opgenomen zou worden. Zowel regisseur Joseph Kosinski en hoofdrolspelers Garrett Hedlund en Olivia Wilde zouden allemaal terugkeren. Maar Disney besloot na de tegenvallende opening van Project T voorlopig geen risico te nemen. Fans van de films zijn daar niet blij mee en hebben nu een petitie gelanceerd op Change.org.

Daar zijn op moment van schrijven al meer dan 13.500 handtekeningen gezet. Lucas Lowman, die de petitie lanceerde, schrijft het volgende: ”Tron: Legacy haalde meer dan 400 miljoen dollar op wereldwijd en hielp de wereld die in de oorspronkelijke Tron gecreëerd werd meer vorm te geven. Het is jammer dat Disney besloten heeft hier niet mee door te gaan, terwijl het universum klaar staat om ontdekt te worden. Teken deze petitie om Disey te laten zien dat The Grid te goed is om niet meer te laten zien en te bewijzen dat Flynn leeft.”

Het doel van Lowman is om minstens 15.000 handtekeningen op te halen. Dat zal waarschijnlijk wel lukken, aangezien de teller snel oploopt en op Twitter onder de hashtag #FlynnLives flink gesproken wordt over de petitie. Wat de reden voor Disney ook was om de film niet door te laten gaan, de petitie zal daar waarschijnlijk weinig aan veranderen.

Toch valt het uiteraard te proberen. Mocht je willen tekenen, kan dat op Change.org.

NieuwsFilm

meest populair