Michael Bay regisseert scifi-film 'Time Salvager'

Gebaseerd op Wesley Chu's gelijknamige nieuwe boek.

Michael Bay zal een filmversie maken van Wesley Chu's nog te verschijnen scifi-boek Time Salvager voor Paramount Pictures.

Time Salvager speelt zich af in een toekomst waar het menselijk ras de aarde heeft verlaten en de sterren heeft gekoloniseerd. In het verhaal volgen we een veroordeelde crimineel genaamd James Griffin-Mars, die een van een select groepje mensen is dat geschikt is bevonden voor tijdreismissies die de ondergang van de mensheid kunnen vertragen.

James wordt naar de Aarde uit het verleden gezonden om bronnen en schatten te vinden zonder de tijdlijn te veranderen. Tijdens een laatste missie ontmoet James Elise Kim, een wetenschapper uit de vorige eeuw die eigenlijk zal sterven tijdens de verwoesting van een olieboorplatorm. James brengt Elise echter mee naar de toekomst om haar leven te redden, maar deze actie zorgt er ook voor dat ze beiden op de vlucht moeten slaan.

Lorenzo di Bonaventure en Mark Vahradian zullen Time Salvager produceren. Over een geplande releasedatum is nog niks bekend.

NieuwsFilm

meest populair