Algemeen

Michael Bay regisseert scifi-film 'Time Salvager'

Gebaseerd op Wesley Chu's gelijknamige nieuwe boek.

door Zilko Tarici op 05.06.2015 om 12:18 in Algemeen
Michael Bay zal een filmversie maken van Wesley Chu's nog te verschijnen scifi-boek Time Salvager voor Paramount Pictures.

Time Salvager speelt zich af in een toekomst waar het menselijk ras de aarde heeft verlaten en de sterren heeft gekoloniseerd. In het verhaal volgen we een veroordeelde crimineel genaamd James Griffin-Mars, die een van een select groepje mensen is dat geschikt is bevonden voor tijdreismissies die de ondergang van de mensheid kunnen vertragen.

James wordt naar de Aarde uit het verleden gezonden om bronnen en schatten te vinden zonder de tijdlijn te veranderen. Tijdens een laatste missie ontmoet James Elise Kim, een wetenschapper uit de vorige eeuw die eigenlijk zal sterven tijdens de verwoesting van een olieboorplatorm. James brengt Elise echter mee naar de toekomst om haar leven te redden, maar deze actie zorgt er ook voor dat ze beiden op de vlucht moeten slaan.

Lorenzo di Bonaventure en Mark Vahradian zullen Time Salvager produceren. Over een geplande releasedatum is nog niks bekend.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Michael Bay.. en Lorenzo DiBonaventura..
Juist het duo wat de Transformers reeks tot een verschrikking heeft gemaakt..

Jammer..

MoJo

Avatar

Dat wordt sowieso spectaculair dus.

M0vieFreak

Avatar

Verhaal klinkt goed, ik ben benieuwd.

YOLO

Avatar

Time Salvager speelt zich af in een toekomst waar het menselijk ras de aarde heeft verlaten en de sterren heeft gekoloniseerd.
Ah Bay's eigen versie van After Earth gemixt met een beetje Time Machine :+

gfhdjshajwndxhhyd

Avatar

Misschien is dit goed nieuws voor de mensen die de Transformers films haten want nu kan Bay misschien niet terugkeren voor Transformers 5. Ligt er wel aan wanneer hij aan Time Salvager gaat beginnen.

Kamajiisama

Avatar

Ik voorspel.....KABOEMMMMMMMM...:}..,:E

Hancock

Avatar

Michael Bay gaat weer lekker :+

Ed Crane

Avatar

De plot klinkt bijzonder clichématig en slecht, perfect voor Bay dus.

NieuwsFilm

meest populair