Regisseur Dean Israelite over toon 'Power Rangers'-film

De film moet volwassen, doch speels worden.

Hoewel de MIghty Morphin Power Rangers-franchise zich altijd heeft gericht op het jongere publiek, tracht Lionsgate's reboot, die geregisseerd zal worden door Dean Israelite (Project Almanac), een wijder publiek te bereiken.

Israelite sprak onlangs met IGN over het project en liet weten wat de status van het project is. De regisseur sprak zich ten eerste uit over hoe hij aan het project verbonden is geraakt:

''Ik las het script en was verbaasd over de coole, moderne, volwassen, doch speelse wijze waarop het materiaal is bewerkt. Het is een erg interessante update van wat we al kennen. Het heeft een aanstelijke toon dat tot een fantastische avonturenfilm kan leiden. Ik voelde me er direct toe aangetrokken. Ik herinner me nog dat ik Power Rangers keek als kind in Zuid-Afrika. Toen ik het script begon te lezen had ik geen idee wat me te wachten stond, maar ik was erg onder de indruk. Na het script te hebben gelezen, moest ik een presentatie in elkaar zetten om de baan te krijgen. Er waren veel kandidaten, maar door een grote presentatie is het me gelukt. We zijn nu momenteel in de fase van vroege pre-productie, waarin we heel veel dingen ontwerpen. Erg cool en erg spannend allemaal.''

Hoewel Israelite zich niet wilde uitlaten over de connectie tussen de film en de oorspronkelijke franchise, liet hij zich wel uit over de toon van de filmversie:

''Het moet speels worden, en leuk en grappig. Maar net als bij Project Almanac wil ik alles in de realiteit geworteld houden en de film modern en niet te soft maken.''

Power Rangers moet in januari 2017 de bioscopen bereiken.



NieuwsFilm

meest populair