Bombastische tweede trailer 'No Escape' met Owen Wilson

Een politieke opstand in Zuid-Azië loopt uit op heel veel bloedvergieten.

De nieuwe, voor het Verenigde Koninkrijk bestemde, trailer van No Escape is op het net verschenen. De film van regisseur John Erick Dowdle (Quarantine, Devil) is een actiethriller met Owen Wilson, die we voornamelijk kennen van zijn komische rollen.

Jack (Wilson) en Annie Dwyer (Lake Bell) verhuizen met hun twee kleine dochters naar het zuiden van Azië. Ze hebben helaas geen flauw idee wat er de afgelopen tijd heeft afspeelt. Een paar dagen nadat ze arriveren ontstaat er een gewelddadige politieke staatsomwenteling die zich in de gehele stad voltrekt. De situatie loopt helemaal uit de hand als één van de twee partijen, de rebellen, het louter op buitenlanders heeft voorzien. Jack en Annie vluchten als bezetenen, op zoek naar een veilige plek. Terwijl de revolutionairs genadeloos allochtonen executeren, tracht de familie in een vreemd land te overleven.



In de VS komt No Escape begin september uit. Wij zullen echter tot de 29ste van oktober moeten wachten. Naast Wilson en Bell is er ook nog een bijrol voor Pierce Brosnan.

NieuwsFilm

meest populair