Gloednieuwe trailer & poster 'The Man from U.N.C.L.E.'

Armie Hammer en Henry Cavill zijn internationale spionnen.

Naast een gloednieuwe poster, is er ook een trailer vrijgegeven voor Guy Ritchie’s The Man From U.N.C.L.E.. Centraal op de poster staan de personages Napoleon Solo (Henry Cavill) en Illya Kuryakin (Armie Hammer) die hier op James Bond-achtige poses te bewonderen zijn. Samen nemen ze het op tegen een criminele organisatie die geen goede plannen heeft. In de trailer wordt iets meer van die strijd getoond.


De film speelt zich af in de jaren zestig. CIA-agent Solo en KGB-agent Kuryakin moeten noodgedwongen samenwerken om een mysterieuze internationale criminele organisatie een halt toe te roepen. Die wil de fragiele machtsbalans van de wereld verstoren via nucleaire wapens en technologie. De enige aanwijzing die Kuryakin en Solo hebben ligt in de dochter van een vermiste Duitse wetenschapper, die een sleutelrol heeft bij het infilteren van de misdaadorganisatie. Een race tegen de klok begint.

Naast Cavill en Hammer zijn ook Hugh Grant, Jared Harris, Elizabeth Debicki en Alicia Vikander te zien in de film. Deze draait vanaf 12 augustus in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair