Video

Trailer en poster voor Lance Armstrong-biopic 'The Program'

"Het winnen zat in zijn bloed."

door Bram de Groot op 12.06.2015 om 11:25 in Video
StudioCanal heeft een eerste trailer vrijgegeven voor de film van Stephen Frears' The Program, een biopic over de ooit zo bewonderde en tegenwoordig verguisde wielrenner Lance Armstrong. Ook zie je een zeer gevatte poster.

Voor de film van regisseur Stephen Frears (The Queen, 2006) was tot op heden geen titel bekend, maar heet de biopic dus The Program, waarvoor de subtitel "Winning was in his blood" misschien nog wel sterker is. De hoofdrol wordt ingevuld door Ben Foster.

In de biopic The Program wordt gekeken naar de fase waarin de Tour de France-winnaar terugkeert in de wielrensport nadat hij heeft gevochten tegen kanker. Een bijrol is voor acteur Chris O'Dowd, die de kritische sportjournalist David Walsh speelt. Andere rollen zijn voor Guillaume Canet, Jesse Plemons, Dustin Hoffmam en Lee Pace. Op 23 september gaat de film in Frankrijk in première; een Nederlandse datum is nog niet geprikt.
11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Glennekeeeee

Avatar

Mooie poster en op zich wel een goede trailer
al heb ik het gevoel dat ze armstrong als een meester klootzak willen neerzetten die de wielersport alleen heeft bedrogen terwijl het toch zo goed als de hele meute was die de sport en de fans errond beloog

Yanggie

Avatar

Winning was in his blood

afbeelding

Briljant verzonnen :W

Voor de rest hoef ik deze film absoluut niet te zien.
Ooit was hij mijn grote held. Mijn rolmodel. Nu verfoei ik alles wat hij doet.

Thiver

Avatar

Yanggie "Nu verfoei ik alles wat hij doet."

En heeft gedaan, mag ik hopen?

FerryvD

Avatar

Thiver "En heeft gedaan, mag ik hopen?"


En hopelijk ook de rest van het peleton?

Yanggie

Avatar

Thiver "En heeft gedaan, mag ik hopen?"


Uiteraard. Armstrong is een van de grootste en smerigste leugenaar ooit.
Een verschrikkelijk persoon die eigenlijk geen enkele aandacht meer verdient.

kingcreole

Avatar

Armstrong was en is de beste allertijden...het hele peleton gebruikte, en van dat hele peleton was hij de beste.
Zijn hele entourage vrat van hem in zijn bloeitijd..en nu schilderen ze hem af als een valsspeler, ben benieuw of ze dan ook zo loyaal zijn en zeggen..ik geef het verdiende geld weer terug.

Spijker2

Avatar

Glennekeeeee "mooie poster en op zich wel een goede trailer
al heb ik het gevoel dat ze armstrong als een meester klootzak willen neerzetten die de wielersport alleen heeft bedrogen terwijl het toch zo goed als de hele meute was die de sport en de fans errond beloog"


Alleen de wielersport bedrogen?? Ik zou de film maar eens gaan kijken, dan kom je er achter dat hij veel meer "geflikt" (lees: bedreiging, chantage, omkoping etc.). Als dat aspect tenminste fatsoenlijk naar voren komt in de film, dat is namelijk waarom het zo'n superklootzak is, en niet doping an sich.

Thiver

Avatar

Yanggie "Een verschrikkelijk persoon die eigenlijk geen enkele aandacht meer verdient."

En dus ook geen film bedoel je? Lijkt mij juist een prima manier om de hele wereld te laten zien wat een schurk het is.

M0vieFreak

Avatar

Ziet er goed uit. Ook een mooie poster.

mooffie

Avatar

kingcreole "Armstrong was en is de beste allertijden...het hele peleton gebruikte, en van dat hele peleton was hij de beste.
Zijn hele entourage vrat van hem in zijn bloeitijd..en nu schilderen ze hem af als een valsspeler, ben benieuw of ze dan ook zo loyaal zijn en zeggen..ik geef het verdiende geld weer terug."

Wat een naïef gezwets. Armstrong was en is de grootste doper aller tijden. Hij had het meest geavanceerde dopingprogramma van het hele peleton inclusief de beste privé-dopingarts genaamd Ferrari.
Armstrong is zelf altijd de grootste profiteur geweest door alle sponsorcontracten en winstpremies op te eisen, heeft hij dat al terugbetaald?

Kamajiisama

Avatar

Alleen om Ben Foster zou ik deze film willen zien ....

NieuwsFilm

meest populair