Chris Pratt ook in vervolgen 'Jurassic World'

"Ze hebben me geloof ik voor 38 films."

Chris Pratt doet het heel erg goed in Hollywood. Vorig jaar haalde hij met Guardians of the Galaxy miljoenen op aan de internationale box office en ook met Jurassic World liet hij zien één van de populairste acteurs van het moment te zijn. In een interview met Entertainment Weekly onthulde de acteur getekend te hebben voor meerdere films in de franchise.

"Ik zit sowieso in het vervolg," vertelde Pratt desgevraagd. "Ze hebben me geloof ik voor 38 films ofzoiets." Waarmee de acteur laat zien de komende tijd in elk geval regelmatig in twee verschillende franchises te zien te zijn. Overigens zou daar zomaar ook nog een Indiana Jones-film bij kunnen komen, gezien de interesse die hij daarin uit sprak en het feit dat Disney hem naar verluidt in de rol wil zien.

Op zijn premièredag, trok de film maar liefst tweederde van alle bezoekers naar de Nederlandse bioscopen. Naast Pratt zijn ook Bryce Dalles Howard, Ty Simpkins en Nick Robinson te zien in de film. Jurassic World speelt zich 22 jaar na het origineel af en vindt plaats in een volledig functioneel park. Daar lopen de bezoekerscijfers terug en daarom geeft de eigenaar opdracht tot het maken van een geheel nieuwe dinosaurus. Dat wordt de Indominus Rex, die sneller, slimmer en gevaarlijker is dan de T-Rex. Maar dan slaat het beest los en gaat de boel flink mis.

NieuwsFilm

meest populair