Video

Prominente rol voor T-Rex in promo 'Jurassic World'

En Marvel feliciteert Universal Pictures met het verbreken van hun openingsrecords.

door Jim Pedd op 17.06.2015 om 17:27 in Video
Universal Pictures heeft heel wat te vieren. Met Jurassic World brak de studio alle openingsrecords. Zo werd de film de eerste ooit die meer dan een half miljard dollar ophaalde in vier dagen en beleefde de film in de Verenigde Staten het beste openingsweekend ooit. De 208,8 miljoen dollar die de film ophaalde was meer dan The Avengers in 2012 ophaalde (207,4 miljoen dollar). Om de records te vieren gaf Universal een gloednieuwe promo voor de film vrij, waarin een prominente rol is weggelegd voor de T-Rex. Daarnaast feliciteerde Marvel-studiohoofd Kevin Feige Universal met zijn record.

Hieronder vind je eerst de nieuwe promo en daaronder de felicitatie van Marvel. Het artwork is gemaakt door Marvel conceptual designer Andy Park.



19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Haha awesome! Smiley face Ze pakken het wel goed op vind ik. Maar er komen nog veel Marvel films uit, dus wie weet hoe lang deze film de positie blijft behouden. En zoals andere FT gebruikers ook zeggen; Star Wars komt er ook nog aan!

DennisTheMenace

Avatar

Hahaha Starlord op een T-REX...zo is het toch nog een beetje een Marvel feestje

Brein8998

Avatar

airbender "Hilarisch :E"

Ja vind ik ook :E

kaedir

Avatar

Snap ik wel.... Nu er geen Marvel films draaien proberen ze zo relevant te blijven.

DeMuizenkoning

Avatar

Natuurlijk is het niet puur en alleen bedoelt om Jurassic World te feliciteren, maar vind het toch leuk gedaan! En een sportieve reactie, al vraag ik me wel af of ze ook echt zo reageerden toen ze te weten kregen dat ze niet langer nummertje een stonden ;)

ridjieddo

Avatar

Volgens mij kunnen die mensen bij Marvel en Universal het niet veel schelen, zolang ze maar optimaal winst kunnen halen. Dat ze dan toevallig hier en daar een record verbreken is een leuke bijkomstigheid maar daar staan ze echt niet bij stil ofzo

marcjeb

Avatar

Ereptile "Haha awesome! Smiley face Ze pakken het wel goed op vind ik. Maar er komen nog veel Marvel films uit, dus wie weet hoe lang deze film de positie blijft behouden. En zoals andere FT gebruikers ook zeggen; Star Wars komt er ook nog aan!"


Noem maar eens 1 marvel film die het zou kunnen evenaren. Alleen Avengers zou dat kunnen.

WeaponX

Avatar

marcjeb "Noem maar eens 1 marvel film die het zou kunnen evenaren. Alleen Avengers zou dat kunnen."


Infinity War zou dat kunnen hoor, Civil War zal ook veel opbrengen maar records breken idunno. Maar het is niet zo dat de andere films hopeloos zijn, Ja Jurrasic Park is een mega franchice maar Avatar zis ook een standalone film die wist te verassen. Mensen hadden niet eens verwacht dat Jurrusic World records zou breken (veel opbrengen ja tuurlijk, maar het verslaat record na record). Dus je kan altijd geluk hebben zie je maar. Niet alles gaat om voorspellingen. Guardians wist ook te verassen, had net zo goed een flop kunnen zijn.

Secret1994goesFilm

Avatar

Haha leuk gedaan Smiley face
Ikzelf heb de film al gezien... maar ik had liever dat ze hun T-rex (in de promo) beter geheim lieten voor de film zelf...

Ereptile

Avatar

marcjeb "Noem maar eens 1 marvel film die het zou kunnen evenaren. Alleen Avengers zou dat kunnen."


Ik sluit me bij WeaponX aan. Civil War en Infiity War (vooral Part 2) zijn de grootste Marvel films die ik een grote kans geef om dit record te verbreken. Black Panther, Dr. Strange, Ant-Man denk ik niet. En Thor: Ragnarok zal het denk ik ook niet halen. Dat betekent niet dat ik niet naar al die films uit kijk natuurlijk :D

Overigens vind ik het feit dat de Rex Mjolnir vast heeft ook geniaal :D

WeaponX

Avatar

Ereptile "Ik sluit me bij WeaponX aan. Civil War en Infiity War (vooral Part 2) zijn de grootste Marvel films die ik een grote kans geef om dit record te verbreken. Black Panther, Dr. Strange, Ant-Man denk ik niet. En Thor: Ragnarok zal het denk ik ook niet halen. Dat betekent niet dat ik niet naar al die films uit kijk natuurlijk :D

Overigens vind ik het feit dat de Rex Mjolnir vast heeft ook geniaal :D"



holy shit dat van Mjolnir had ik nog niet gezien, haha genius.

KeesjeNL

Avatar

WeaponX "holy shit dat van Mjolnir had ik nog niet gezien, haha genius."
Ik zie die T-rex er al mee zwaaien met zijn korte armpjes:E!

Pruiszzie

Avatar

Netjes van Marvel. Ik hoop dat de mensen van jurassic straks hetzelfde doen bij de opening van Civil War.

Fantomex

Avatar

airbender "Hilarisch :O"


:Z troll alert.

benjamin

Avatar

Secret1994goesFilm "Ikzelf heb de film al gezien... maar ik had liever dat ze hun T-rex (in de promo) beter geheim lieten voor de film zelf..."
Ze gaan er misschien van uit dat iedereen de film gezien heeft nu, maar inderdaad, dat moment van de T-Rex hoort niet in een promo.

lekkergenieten

Avatar

Ik moet de film nog gaan zien en ik vind het wel jammer dat ze het al weg geven.Maar ik ga niet liggen zagen daarover,want tenslotte is het mijn eigen keuze of ik de zoveelste tv spot bekijk.Ik ga echt moeten leren om minder trailers,tv spots en clips te bekijken voor ik naar de bioscoop trek.Het is allemaal zo verleidelijk.

ridjieddo

Avatar

lekkergenieten "Ik moet de film nog gaan zien en ik vind het wel jammer dat ze het al weg geven.Maar ik ga niet liggen zagen daarover,want tenslotte is het mijn eigen keuze of ik de zoveelste tv spot bekijk.Ik ga echt moeten leren om minder trailers,tv spots en clips te bekijken voor ik naar de bioscoop trek.Het is allemaal zo verleidelijk."


Idd, het wordt steeds moeilijker om al die trailers, screenshots, setfoto's, tv-spots, concept-art, posters etc te vermijden tegenwoordig. Wel jammer eigenlijk, zeker voor die grote blockbuster films wil je eigenlijk zo weinig mogelijk vantevoren zien. Maar ja, enige manier om dat tegen te gaan is om in het bos onder een steen te wonen en 1 of 2x per maand naar de bios te gaan..

Thiver

Avatar

Voor de oplettende kijker: van welke dino is het skelet waar mama Rex doorheen barst? ;)

NieuwsFilm

meest populair