Viggo Mortensen mogelijk schurk in nieuwe 'Bourne'-film met Matt Damon

Julia Stiles zal daarnaast opnieuw de rol van Nicky Parson spelen.

Het is al een tijdje bekend dat Matt Damon opnieuw de rol van Jason Bourne zal spelen in het vijfde deel in de franchise (momenteel heeft de film nog geen officiële titel). Paul Greengrass zal daarnaast ook terugkeren als regisseur (hij maakte ook delen twee en drie. Of Jeremy Renner opnieuw Aaron Cross zal spelen na in spinoff The Bourne Legacy te hebben gespeeld is vooralsnog onbekend. Wat we wel weten is dat naast de mogelijke casting van Alicia Vikander nu Viggo Mortensen beoogd wordt voor de schurkenrol in de film. Of Mortensen echter geïnteresseerd is in de rol is nog even afwachten, aangezien de acteur zich na zijn betrokkenheid bij de Lord of the Rings-trilogie maar weinig heeft laten zien in blockbuster-materiaal.

Wie wel zeker weten te zien zal zijn naast Damon in de film is Julia Stiles, die opnieuw de rol van (ex-)CIA-agent Nicky Parson zal spelen. Zij speelde deze rol ook in de eerste drie films uit de reeks.

De opnames van de nieuwe Bourne-film moeten deze zomer/najaar van start gaan. De film moet in juli 2016 onze bioscopen bereiken.



NieuwsFilm

meest populair