POLL: Favoriet personage van Harrison Ford

De acteur zien we binnenkort weer als Han Solo, Rick Deckard en vermoedelijk ooit ook nog eens als Indiana Jones.

Eind dit jaar zien we de 72-jarige acteur Harrison Ford terug als Han Solo in de zevende Star Wars-film The Force Awakens. Daarnaast duikt hij binnen ongeveer twee jaar opnieuw op als Rick Deckard in de nieuwe Blade Runner en stapt hij vermoedelijk ergens voor 2020 voor een vijfde en hoogstwaarschijnlijk laatste keer in de huid van Indiana Jones. In deze POLL zetten we tien van Fords personages op een rij; welke is jouw favoriet?

Naast zijn bejubelde rollen als Indiana Jones, Rick Deckard en Han Solo was Ford uiteraard ook in een aantal andere opvallende rollen te zien. Voor zijn aandeel als John Book in de film Witness (1985) kreeg hij zijn eerste en enige Oscarnominatie tot op heden. Andere bekende rollen had hij bijvoorbeeld als Bob Falfa in American Graffiti, Henry Turner in Regarding Henry, Jack Ryan in Patriot Games en Clear and Present Danger, Richard Kimble in The Fugitive, Rozat 'Rusty' Sabich in Presumed Innocent en President James Marshall in Air Force One.

Geef hieronder jouw favoriete rol van Ford aan. Indien je meer onder de indruk was van een ander personage kies dan de optie 'Anders, namelijk...' en laat een reactie achter.

Succes met stemmen
De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.



NieuwsFilm

meest populair