Nieuwe tv-spot 'Ant-Man' eert het vaderschap

Uiteraard met nieuwe beelden omtrent papa Scott Lang (Paul Rudd).

Hoewel het promotiemateriaal van Ant-Man niet door iedereen gunstig waargenomen wordt, gaat Marvel gewoon verder met 't aanprijzen van hun nieuwste superheldenfilm. Eerder zagen we de Avengers-georiënteerde posters, vernamen we dat hoofdrolspeler Paul Rudd ook al op de set van Civil War gespot was en afgelopen zondag kwam er 'n nieuwe tv-spot aan het licht. Eentje die de vaders overal ter wereld een fijne Vaderdag toewenst.

De onderstaande video bevat een paar scènes waarin Scott Lang's relatie met zijn dochter centraal staat. Eveneens krijgen we een eerste blik op de moeder, gespeeld door Judy Greer (Jurassic World).



In Ant-Man moet oplichter Scott Lang het leven van een superheld aanvaarden om zodoende de wereld te redden, samen met zijn mentor Dr. Hank Pym (Michael Douglas) en Hope Van Dyne (Evangeline Lilly). Ze zullen ironisch genoeg een diefstal moeten uitvoeren als ze ervoor willen zorgen dat Darren Cross (Corey Stoll) de Ant-Man technologie niet kan toepassen voor militaire praktijken.

Vanaf 23 juli zal de film van regisseur Peyton Reed in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair