Tweede 'Independence Day' krijgt synopsis en titel: 'Independence Day Resurgence'

En Roland Emmerich toont eerste voertuig: de Moon Tug.



Tijdens een speciale livestream Q&A heeft Roland Emmerich de titel bekendgemaakt van het vervolg op Independence Day (1996). Vanaf heden gaat de langverwachte sci-fi sequel door het leven als Independence Day Resurgence. Ook werd onthuld hoe het logo er visueel uitziet.

Tevens verscheen er foto's van een belangrijk voertuig uit Resurgence. Deze wordt ingezet door de eenheid Earth Space Defense (ESD) en draagt de titel Moon Tug. De officiële synopsis van de film luidt als volgt:

We wisten altijd al dat ze terug zouden komen. Nadat Independence Day blockbusters herdefinieerde, levert een nieuw episch hoofdstuk een wereldwijd spektakel met een onvoorstelbare schaal. De naties van de Aarde hebben met gevonden buitenaardse technologie een enorme verdedigingsprogramma opgesteld om de planeet te beschermen. Maar we hadden ons nooit voor kunnen bereiden op de geavanceerde en onverwachte aanpak van de terugkerende aliens. Een handjevol dappere mannen en vrouwen moet de vernietiging van de mensheid tegengaan.

De voornaamste rollen zijn voor Maika Monroe, Liam Hemsworth, Jessie Usher, William Fichtner, Jeff Goldblum, Joey King, Sela Ward, Travis Tope, Charlotte Gainsbourg, Vivica A. Fox, Judd Hirsch, Brent Spiner en Bill Pullman en Independence Day Resurgence verschijnt op 30 juni 2016 in de Nederlandse bioscoop.





NieuwsFilm

meest populair