Algemeen

Arnold Schwarzengger wilt vergelding in onconventionele wraakfilm '478'

Het wordt meer een drama, dan een actie of thriller.

door Rik Timmer op 25.06.2015 om 13:04 in Algemeen
Hoewel spierbonk Arnold Schwarzenegger het merendeels tegen bad guys opneemt in actiefilms, heeft hij ook getracht mensen aan 't lachen te krijgen in komedies en zijn acteertalenten te tonen in drama's. Onder de laatstgenoemde valt bijvoorbeeld Maggie, welke wij op dvd kunnen verwachten in augustus. De Oostenrijker zal de smaak van het drama-gehalte te pakken hebben gekregen, want Deadline beweert dat Schwarzenegger voor de hoofdrol in 478 heeft getekend. Een wraakprent die zich meer op de karakters zal focussen.

In de film volgen we een man wiens vrouw en kind komen te overlijden wegens een vliegtuigongeluk. De schuld van het ongeval ligt bij een luchtverkeersleider die door het publiek zwartgemaakt wordt. Het gaat zelfs zo ver dat de man door de politie in veiligheid gesteld wordt. Dat zal echter het personage van Schwarzenegger niet stoppen, die de tragedie niet achter zich kan laten.

Het scenario komt uit de pen van Javier Gullón (Enemy) en Darren Aronofsky's Protozoa zal de onderneming bekostigen. Op dit ogenblik wordt er ijverig gezocht naar een regisseur die de opnames zal overzien.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

weszz

Avatar

Wow, dit heeft nu al mijn aandacht!

Verhaal zorgt echt voor een flinke dosis ethiek en verwachtingen zullen bij mij ook best hoog liggen. Mits ze niet arnold zouden gebruiken als drama figuur. Ik verwacht namelijk dat die dan steeds zal zeggen 'I'll be back.'

jaime91

Avatar

weszz " Mits ze niet arnold zouden gebruiken als drama figuur. Ik verwacht namelijk dat die dan steeds zal zeggen 'I'll be back.'"


Dat zou ik ook gezegd hebben voordat Maggie uitkwam. Ik heb daar namelijk best wel wat positieve berichten over gehoord, en vooral over Arnie's aandeel daarin. Ik kan er zelf nog niet over oordelen, maar als hij het inderdaad goed zou doen in Maggie dan kijk ik hier ook wel naar uit.

En van de andere kant natuurlijk ook logisch dat Arnie zich meer op de drama projecten gaat focussen. Hij is de jongste niet meer, en actiefilms vergen natuurlijk veel van hem, dus dat hij wat rustigere projecten gaat doen heb ik alle begrip voor.

Maar goed, verhaal klinkt goed. Maar eerst maar eens Maggie zien voordat ik hier echt enthousiast van kan worden.

Daanminator

Avatar

Ik heb toevallig gisteren Maggie gekeken en wat een film zeg. Acteertalent zoals je niet gewend bent van de heer A.Schwarzenegger in de positieve zin.
Dus ja, ik kijk erg uit naar meerdere films van deze acteur in dit genre.

Baron Von Marlon

Avatar

Goed voor hem, maar ik hoop dat hij nog een goede ouderwetse actiefilm maakt.

DeMuizenkoning

Avatar

Klinkt niet verkeerd, en ook een goeie scenarist, vond 'Enemy' erg sterk! Ben benieuwd!

Olrik

Avatar

Klinkt zeer interessant, kan een goede rol voor Schwarzengger zijn!T+)

YOLO

Avatar

Daanminator "Ik heb toevallig gisteren Maggie gekeken en wat een film zeg. Acteertalent zoals je niet gewend bent van de heer A.Schwarzenegger in de positieve zin."
Idd in Maggie zie je een heel andere Schwarzenegger. Iets wat ook als zeer positief bestemd. Hij mag van mij meer die kant opgaan, dus deze wraakfilm is meer dan welkom.

M0vieFreak

Avatar

Klinkt goed. Ik ben benieuwd wat het gaat worden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair