Eid release van Bollywood- film weer voor Salman Khan

'Bajrangi Bhaijaan' zal met Eid verschijnen en volgend jaar staat 'Sultan' gepland.

Ieder jaar is er een zogenaamde 'Eid release' van een Bollywood film die samen valt met de viering van Eid en de laatste jaren is dat meestal een van Salman Khan. Dit jaar verschijnt de film Bajrangi Bhaijaan waarin hij meespeelt met Eid en nu is ook het nieuws al bekend dat Eid 2016 aan hem zal toebehoren.

Aditya Chopra heeft Salman opnieuw weten te strikken voor een productie genaamd Sultan, die de film van Eid 2016 zal worden. Salman is daarin te zien in de titelrol van de worstelaar Sultan. Wie de vrouwelijke hoofdrol in de film zal spelen in nog onbekend. Chopra en Salman werkten eerder samen aan de succesvolle film Ek Tha Tiger, dat in 2012 de film van Eid was.

Salmon is de commercieel meest succesvolle acteur van de hedendaagse Hindi cinema. Hoewel zijn films door de critici niet altijd even positief worden ontvangen, leveren ze allemaal stuk voor stuk een hoop geld op. Privé is hij vaak in de Bollywood spotlight vanwege zijn kleurrijke en controversiële leven. Zo heeft hij een turbulente relatie met Aishwarya Rai en werd hij dit jaar veroordeeld voor moord op vier personen, die hij overreden zou hebben met zijn auto. Hoewel hij vijf jaar cel kreeg, mocht hij op borgtocht vrij tot zijn laatste beroep in juli.

Sultan wordt geschreven en geregisseerd door Ali Abbas Zafar. De opnames gaan in november van start.



NieuwsFilm

meest populair